Lex Buur

Golfcoach

Ik ben Lex Buur, geboren in 1991. Ik kan wel zeggen dat sport een centrale plek in mijn leven heeft. Naast golf heb ik nog vele andere sporten beoefend, waaronder tennis, mountainbike, hockey, badminton, squash en atletiek. Nadat ik zo’n 7 jaar hockey- en badmintontrainer ben geweest ontdekte ik de golfsport en werd al snel verliefd én verslaafd. Zoals iedere hockeyer weet; de overstap naar golf lijkt in het begin best gemakkelijk, maar het wordt al snel duidelijk dat afleren veel moeilijker is dan aanleren.

Ik ben afgestudeerd in International Game Architecture & Design aan de toenmalige NHTV in Breda. Daarna heb ik een paar jaar als marketingmanager gewerkt bij een sportschool in Breda en sinds 1 januari 2022 ben ik volledig werkzaam als golfprofessional bij Golfbaan Landgoed Bergvliet waar ik de Engelstalige PGA-opleiding aan de universiteit van Birmingham volg. 

In mijn vrije tijd ben ik ook veel op de golfbaan te vinden en ben ik nog altijd in meerdere sporten actief. Verder ben ik een echte Kielegatter en staat carnaval elk jaar met hoofdletters in mijn agenda. 

Ik probeer iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en tegelijkertijd te genieten van deze mooie, al dan niet, soms frustrerende sport! 

Mijn materiaal

  • Taylormade Sim2 Driver
  • Taylormade Sim2 titanium 3 wood
  • Taylormade P.770 3-GW 
  • Taylormade HI-TOE wedge 56 & 60
  • Odyssey White Hot Pro putter 

 

Mijn werktijden

Dinsdag 13:30 uur 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur 17:30 uur
Zondag 09:00 uur 17:30 uur

 

Neem contact op

Privéles van onze
golfprofessionals?

Reserveer direct uw les in hun agenda

Golfbaan Landgoed Bergvliet beschikt over een eigen golfschool met hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen hart voor de sport hebben maar er ook erg veel plezier in hebben om u de kneepjes van het golfen bij te brengen. 

Ook interessant

Baanstatus

02/12/2023 08:05
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender