Wedstrijden

Recreatief en prestatiegericht, voor ieder wat wils

Golfclub Bergvliet spant zich in om voor alle leden, jong en oud, beginnende en ervaren golfers, hoge en lage handicappers, aantrekkelijke wedstrijden te organiseren, waarbij steeds een goede balans tussen prestatie en recreatie wordt nagestreefd. Naast de reguliere wedstrijden is er een groot aanbod aan andere veelal ééndaagse wedstrijden.

W

Wekelijks / maandelijks

Als je regelmatig wilt spelen, dan zijn de wekelijkse en maandelijkse wedstrijden mogelijk iets voor jou. De wekelijkse wedstrijden zijn vaak qualifying, maar hebben desondanks een recreatief karakter. Ben je meer prestatiegericht, dan is de maandmedal een goede keuze.

C

Clubkampioenschappen

Bij onze golfclub wordt gestreden om het clubkampioenschap matchplay, strokeplay en strokeplay senioren. De clubkampioenen krijgen een eervolle vermelding op het bord in het paviljoen en worden op de website opgenomen in de Hall of Fame.
Als clubkampioen speel je, samen met de winnaars van diverse andere wedstrijden, om de Champions Cup.
 

T

Thema en fun

Golfclub Bergvliet biedt je een keur aan thema- en funwedstrijden, allen met een recreatief karakter. De meeste wedstrijden worden gehouden over één dag, een enkele over meer dagen. Bij een deel van de wedstrijden is er baancatering, krijg je een lunch of aansluitend een hapje geserveerd, soms met muzikale omlijsting.