Starttijd reserveren

Golfen op de golfbaan in Brabant

                   

Starttijden reserveren leden

Leden (Verenigingsleden, abonnement- en strippenkaarthouders en Bergvliet FORE-U leden) kunnen inloggen in het systeem van E-Golf4U met hun lidcode en wachtwoord. De lidcode bestaat altijd uit de eerste (maximaal) 4 letters van de achternaam met daarachter een 1- of 2-cijferig volgnummer. Bijv.: Mijnheer Janssen is JANS17 en mevrouw De Beer BEER6. De lidcode ontvangt u bij inschrijving via de welkomstmail. Mocht u deze niet ontvangen hebben of kwijt zijn, kunt u ons mailen om uw gegevens op te vragen.

Voor het wachtwoord hebben we in eerste instantie de geboortedatum genomen; geschreven in 6 posities als ddmmjj. Bijv.: 29 september 1949 wordt 290949

Wij adviseren wel meteen tijdens de eerste inlog dit wachtwoord te wijzigen. In het reserveringssysteem kunnen leden tot maximaal 4 flights online boeken.

Starttijden reserveren gastspelers

Wanneer u als gastspeler een starttijd wilt reserveren, kunt u dit doen door hiernaast op ‘’login’’ te klikken. Kies voor login als gast. Wanneer u nog niet geregistreerd bent bij E-Golf4U, dient u zich eerst te registreren. Klik op ‘’registreer’’ en vul nu uw gegevens in. Klik vervolgens weer op ‘’registreer’’ en uw account is aangemaakt. U ontvangt een mail waarbij u uw account dient te activeren. Wanneer u dit gedaan heeft, kunt u inloggen met uw e-mail adres + wachtwoord. U kunt nu een starttijd reserveren. Indien u meer dan één flight wilt boeken, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar contact@landgoedbergvliet.nl.

Starttijden reserveren golfchainleden

Wanneer u als golfchainlid een starttijd wilt reserveren, kunt u dit doen door hiernaast op ‘’login’’ te klikken. Kies voor inloggen als lid van Landgoed Bergvliet. Uw loginnaam is uw baancode + uw lidcode. Bijvoorbeeld als u lid bent van de Stippelberg, zet u 162 voor uw lid code (162JANS17).

Benieuwd naar onze regels m.b.t. het reserveren van starttijden? Bekijk onze reserveringsregels

Problemen met inloggen? Klik hier voor de meeste vragen en antwoorden.


Een starttijd reserveren doe je met het Golf Service Nummer (GSN)

De NGF meldt dat per 1 januari 2023 nog maar één nummer op de NGF-pas getoond zal worden; het Golf Service Nummer (GSN). Dit nummer begint voor iedere golfer met NL en is te vinden op de (digitale) NGF-pas. Per 1 januari verdwijnt het NGF-nummer.
Lees hier meer over de berichtgeving vanuit de Nederlandse Golf Federatie (de NGF).

                                                                                                                                     

Baanstatus

25/09/2023 08:03
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender