Onze uitgebreide
lesvormen

De golfschool in Breda, Oosterhout en omstreken

Welkom bij golfacademie Landgoed Bergvliet, waar we jou op elk gebied van het golfspel willen bijspijkeren. Of je nu je putting-techniek wilt verfijnen, je swing wilt verbeteren of andere aspecten onder de knie wilt krijgen, onze enthousiaste golfprofessionals staan klaar om je te begeleiden. Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod en zet de eerte stap naar een beter golfspel!

 

 

Zomerlessen

Van 1 juni 2024 t/m 31 augustus 2024 kun je weer deelnemen aan de zomergroepslessen bij Golf Academy Landgoed Bergvliet.

Privéles

Wil je in eigen tempo leren golfen? Of is je slag niet meer wat het geweest is? Dan is privéles van een van onze pro's een prima uitkomst.

Pilot Yoga & Golf

Ontdek de perfecte synergie tussen yoga en golf tijdens onze unieke pilot yogales op de prachtige Golfbaan Landgoed Bergvliet.

Kennismakingsles

Deze les is er voor de niet-golfer die graag wilt kennismaken met de sport.

Golfclinic

Golfschool Landgoed Bergvliet biedt uitstekend verzorgde clinics op verschillende niveaus. Of u nu net komt kijken of al ervaring heeft met het golfen.

Golfcursus (stap 1 & 2)

Het aanbod van cursussen van onze golfschool is gebaseerd op het NGF 9-stappenplan. Met de golfcursussen van Golfbaan Landgoed Bergvliet werkt u op een gestructureerde wijze naar uw officiële EGA-handicap (GVB).

DUO-Lessen

Samen lessen maakt golf nog leuker!

Maak kennis met onze pro's

Privéles van onze
golfprofessionals?

Reserveer direct uw les in hun agenda

Golfbaan Landgoed Bergvliet beschikt over een eigen golfschool met hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen hart voor de sport hebben maar er ook erg veel plezier in hebben om u de kneepjes van het golfen bij te brengen. 

Baanstatus

20/04/2024 15:13
18 holes baan
Geopend
Pin position C
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender