Baanstatus

01/12/2021 08:27
  • Geopend
  • Nee
  • Ja

De golflocatie in Breda, Oosterhout
en omstreken

Geniet van onze prachtige 18 holes baan

Beginner of gevorderde, eendagsvlieg of prof: iedereen is welkom op onze golfbaan. Want golfen op Golfbaan Landgoed Bergvliet is in de eerste plaats plezier hebben en ontspannen. Het landelijke decor van ons Brabantse landgoed met rustgevende waterpartijen en zijn authentieke elementen zal u daarin zeker stimuleren. En anders wel een van onze enthousiaste golfpro’s!

  

 

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

De golfschool in Breda, Oosterhout en omstreken

Onze gevarieerde golfarrangementen

Lunch of diner na de golfsessie

Op Golfbaan Landgoed Bergvliet hebben we verschillende golfarrangementen. U kunt denken aan een ontvangst met koffie en iets lekkers, 18 holes golfen en aansluitend een heerlijk diner. Het is ook mogelijk om te overnachten in één van de vele hotels in de regio. Bekijk hier welk arrangement het beste bij u past.

Reviews van eerdere bezoekers

Bekijk hier een selectie uit de reviews en kom het eens zelf ervaren!

9

Jeroen Buys

Een prachtige baan waar je tijdens een rondje golf tot rust komt!

8

Saskia Bleileven

Met mijn vaste groep speel ik al jaren een golfcompetitie. We genieten van de landelijk gelegen baan en de fijne faciliteiten die Bergvliet nog extra biedt.

9

Ada Zwart

Als mijn man zijn golfronde speelt, ben ik te vinden in het restaurant of zomers op het terras in het zonnetje. Gezellige en fijne sfeer!

7

Remco de Leew

Al jaren speel ik golf bij Landgoed Bergvliet. Sinds kort is mijn zoon ook begonnen met golfles en hoop ik snel eens met hem te golfen!

8

Stephanie Vroomen

Lang getwijfeld om de stap te nemen, maar door een golfclinic toch besloten golfles te nemen. Hier heb ik geen spijt van. Dankzij de goede begeleiding maak ik snel stappen en heb ik er veel plezier in.

Baanstatus

01/12/2021 08:27
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Nee
Wintergreens
Ja
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender