Voor beginners en bijschavers

9 holes par3 baan

Naast de 18 holes wedstrijdbaan beschikt Landgoed Bergvliet over een fraai gelegen 9 holes par 3 baan. Deze “Oefenbaan” is niet alleen hét terrein voor beginnend golfers, maar is ook voor de gevorderden onder ons zeer geschikt om de techniek bij te schaven.

Beginners en bijschavers kunnen zich hier toeleggen op het perfectioneren van het korte spel. De holes hebben allemaal een lengte van ongeveer honderd meter en zo is de par 3 baan dus ook bij uitstek geschikt als een korter alternatief voor de wedstrijdbaan.

Overigens is de par3 met ingang van 2016 ook qualifying voor spelers met een lagere handicap dan 36. Daarbij dient gebruik te worden gemaakt van de handicap tabellen.

Via 'starttijden reserveren' of 'Mijn Bergvliet' kun je een starttijd vastleggen met uw inloggegevens.

Op de par 3 baan wordt er om de acht minuten gestart. Vink voor het reserveren van een starttijd bij het uitschuifmenu 'par 3 baan' aan. Het schema voor de par3 baan verschijnt nu in beeld. Een groen vlak geeft weer dat deze starttijd nog vrij of niet volgeboekt is. Een blauw vlak geeft aan dat je deze tijd zelf gereserveerd heeft en de rode blokjes geven aan voor hoeveel personen de starttijd gereserveerd is. 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de receptie van Landgoed Bergvliet op via contact@landgoedbergvliet.nl

‘’De par3 baan is alleen toegankelijk voor spelers met een baanpermissie of handicap.’’

Handicap tabel par3 baan dames en heren

De par3 baan telt 9 holes en is een leuke baan om het golfspel onder te knie te krijgen of om je golfspel bij te schaven voor de meer ervaren golfer. Sinds 2016 is de par3 baan ook Qualifying en kun je ook op deze baan je handicap verbeteren! Benieuwd naar hoeveel slagen jij mee krijgt? Check de handicaptabel!

Baanstatus

20/04/2024 15:13
18 holes baan
Geopend
Pin position C
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender