Voor beginners en bijschavers

9 holes par3 baan

Naast de 18 holes wedstrijdbaan beschikt Landgoed Bergvliet over een fraai gelegen 9 holes par3 baan. Deze “Oefenbaan” is niet alleen hét terrein voor beginnend golfers, maar is ook voor de gevorderden onder ons zeer geschikt om de techniek bij te schaven.

Beginners en bijschavers kunnen zich hier toeleggen op het perfectioneren van het korte spel. De holes hebben allemaal een lengte van ongeveer honderd meter en zo is de par3 baan dus ook bij uitstek geschikt als een korter alternatief voor de wedstrijdbaan.

Overigens is de par3 met ingang van 2016 ook qualifying voor spelers met een lagere handicap dan 36. Daarbij dient gebruik te worden gemaakt van de handicap tabellen.

Reserveren voor de par3 baan is per 1 mei 2018 verplicht. Klik hier voor meer informatie over het inboeken van uw starttijden. 

  

Handicap tabel par3 baan dames en heren

De par3 baan telt 9 holes en is een leuke baan om het golfspel onder te knie te krijgen of om je golfspel bij te schaven voor de meer ervaren golfer. Sinds 2016 is de par3 baan ook Qualifying en kun je ook op deze baan je handicap verbeteren! Benieuwd naar hoeveel slagen jij mee krijgt? Check de handicaptabel!

Baanstatus

21/10/2021 08:18
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender