Golf spelen

De golfbaan in de omgeving Breda en Oosterhout

Verscholen in het weelderige Brabantse groen tussen Breda, Oosterhout, Teteringen en Terheijden, en slechts op een steenworp afstand van de A59 richting de Randstad en Zevenbergen, vind je de prachtige accommodatie van Golfbaan Landgoed Bergvliet.

Golf spelen bij Landgoed Bergvliet

Deze Oosterhoutse golfbaan, een jonge, energieke baan, staat vooral bekend om haar goede sfeer en het persoonlijke contact. En Bergvliet heeft uiteraard alles in huis heeft wat je van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 18 holes championship course, een 9 holes par 3 baan, uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfshop en een professionele golfschool. Maar ook alle gelegenheid om na(ast) het golfen heerlijk te genieten in ons gezellige grand café of van onze uitstekende keuken.

Iedereen met een clubhandicap 54 of lager (stap 1 van het stappenplan oftewel GVB) is van harte welkom op onze 18 holes wedstrijdbaan of onze PAR3 baan waarover je alle informatie vindt onder de menu optie “Golfbaan”.

 

 

Handicapregistratie

NGF-pas en HCP-registratie regelt u via Bergvliet-FORE-U

Wedstrijden

We organiseren wedstrijden voor zowel leden als niet-leden

Lidmaatschappen & abonnementen

Voor iedere type golfer een abonnement op maat

NGF-competitie

Als verenigingslid kunt u deelnemen aan de NGF-competitie

Handicarts, trolleys en leenclubs

voor verhuur

Wil je bij ons komen golfen, maar heb je geen eigen uitrusting? Geen zorgen! Bij Landgoed Bergvliet zorgen wij ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om de baan op te gaan. Bekijk ons assortiment hieronder:

Baanstatus

08/12/2023 12:35
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender