De golfschool van Breda, Oosterhout en omstreken

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf kan bij Landgoed Bergvliet op meerdere manieren: tijdens één van onze kennismakingslessen in groepsverband (tot max. 12 personen), met privéles (tot max. 4 personen) of gedurende een clinic (uitsluitend op aanvraag en in groepsverband).

De kennismakingslessen worden gegeven op maandag of zaterdag en u kunt hieraan vrijblijvend deelnemen. Deze lessen zijn speciaal voor de niet-golfer en de golfer die kennis wilt maken met (de golfschool van) Landgoed Bergvliet.

Tijdens de 1,5 uur durende introductieles begint u op de driving range met de basistechnieken van het swingen en putten en eindigt u op de par 3 baan om daar daadwerkelijk een aantal holes te golfen!

Leren golfen in de omgeving Breda doe je bij Landgoed Bergvliet!

Meer informatie over onze kennismakingsles?

Zoals lesdata, prijzen en inschrijven!

LEER GOLFEN MET HET NGF 9-STAPPENPLAN

 • Stap 1

  BAANPERMISSIE

  U maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee ben je in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Stap 1 is een eerste kennismaking met het spel en is daarom erg laagdrempelig.

 • Stap 2

  HANDICAP 54 (GVB)

  Sla je slag en aan het einde van deze stap kun je spelen in de baan volgens de etiquette- en golfregels die voor de beginnende golfer belangrijk zijn. Je maakt door middel van ervaringsgericht leren kennis met de golfsport. Door te oefenen, leer je ook waar je staat in je ontwikkeling.

 • Stap 3

  NAAR HANDICAP 36

  Tijdens deze stap ga je meer lengte in je slagen krijgen door de inzet van verschillende golfclubs. Je gaat de beleving op de golfbaan vergroten door actief te spelen. Er ontstaat een duidelijker beeld van je eigen spel en mogelijkheden, waardoor je de holes slimmer speelt.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl