Inloggen op mijn Bergvliet

Mijn Bergvliet

Deze functie "Mijn Bergvliet" is alleen toegankelijk voor de leden van Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet (VGLB) en van Bergvliet-FORE-U.

Klik hieronder op "Meer" voor nadere informatie m.b.t. het inloggen.
Problemen met inloggen? Klik hier voor de meeste vragen en antwoorden.


Onze vereniging organiseert in het kader van het lustrum een "Brabantse dag" voor alle leden. We starten met golf, waarna we, onder begeleiding van een live-band, de dag afsluiten met een barbecue of buffet. 
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen in E-Golf4U is voor starttijden, wedstrijden en "Mijn Bergvliet" hetzelfde, nl. met uw Lidcode en een wachtwoord. Uw lidcode bestaat altijd uit de eerste (maximaal) 4 letters van uw achternaam met daarachter een 1- of 2-cijferig volgnummer. Bijv.: Mijnheer Janssen is JANS17 en mevrouw De Beer BEER6. De lidcode vindt u op uw NGF-pas voor de schuine streep of in Proware in de ledenlijst (uw eigen naam opzoeken en openklikken).

Voor uw wachtwoord hebben we in eerste instantie uw geboortedatum genomen; geschreven in 6 posities als ddmmjj. Bijv.: 29 september 1949 wordt 290949

Wij adviseren u wel meteen tijdens de eerste inlog dit wachtwoord te wijzigen.

En met één inlog kunt u starttijden reserveren, scorekaarten invoeren en de (VGLB-) wedstrijdkalender bekijken en inschrijven voor de (VGLB-)wedstrijden.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl