De eventlocatie in Breda, Oosterhout en omstreken

Maak van ieder evenement een succes

Landgoed Bergvliet, de perfecte feestlocatie

Dé feestlocatie van Breda en Oosterhout vindt u op slechts 10 minuten van het centrum van Breda, op Landgoed Bergvliet. Hier wordt uw feest de ultieme ervaring voor uzelf, uw familie en naaste vrienden. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? U vindt Landgoed Bergvliet aan de rand van de Oosterhoutse bossen, met in de verte uitzicht op de Grote Kerk van Breda en op een kwartiertje van de Moerdijkbrug en Dordrecht.

 

Geschikt voor iedere gelegenheid

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kunt u afhuren voor uw feest of verjaardag. U kunt ons paviljoen gebruiken voor uw gelegenheid, hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kunt u huren voor iedere intieme gelegenheid.

 

Meer informatie of bezichtigen

Bent u benieuwd naar onze locatie? U kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk altijd binnenlopen voor een kop koffie, lunch of een diner. Vanuit Breda bent u binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.

Referentie Camilla & Pascal

Referentie Camilla & Pascal

Camilla en Pascal vierden hun bruiloft bij Landgoed Bergvliet. Lees hun ervaringen en raak overtuigd door de mogelijkheden!

Offerte

Offerte

Wij staan dagelijks voor u klaar, neem  dus vrijblijvend contact met ons op over de prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl