Maak van ieder evenement
een succes

De eventlocatie van Breda, Oosterhout en omstreken

Dé feestlocatie van Breda en Oosterhout vindt u op slechts 10 minuten van het centrum van Breda, op Landgoed Bergvliet. Hier wordt uw feest de ultieme ervaring voor uzelf, uw familie en naaste vrienden. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? U vindt Landgoed Bergvliet aan de rand van de Oosterhoutse bossen, met in de verte uitzicht op de Grote Kerk van Breda en op een kwartiertje van de Moerdijkbrug en Dordrecht.

  

Geschikt voor iedere gelegenheid

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kunt u afhuren voor uw feest of verjaardag. U kunt ons paviljoen gebruiken voor uw gelegenheid, hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kunt u huren voor iedere intieme gelegenheid.

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VAN EVENTLOCATIE BERGVLIET

Meer informatie of bezichtigen

Ben je benieuwd naar onze locatie? Je kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar je kunt ook altijd binnenlopen voor een kopje koffie, lunch of diner. Vanuit Breda ben je binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender