Maak van ieder evenement
een succes

De eventlocatie in Breda, Oosterhout en omstreken

Dé feestlocatie van Breda en Oosterhout vindt u op slechts 10 minuten van het centrum van Breda, op Landgoed Bergvliet. Hier wordt uw feest de ultieme ervaring voor uzelf, uw familie en naaste vrienden. Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? U vindt Landgoed Bergvliet aan de rand van de Oosterhoutse bossen, met in de verte uitzicht op de Grote Kerk van Breda en op een kwartiertje van de Moerdijkbrug en Dordrecht.

  

Geschikt voor iedere gelegenheid

Verschillende locaties op Landgoed Bergvliet kunt u afhuren voor uw feest of verjaardag. U kunt ons paviljoen gebruiken voor uw gelegenheid, hier vindt u de Schenkerij en de Proeverij. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor uw feest, gelegenheid of bijvoorbeeld High Tea. Daarnaast is het Koetshuis uitermate geschikt voor vrijwel alle soorten partijen. Deze ruimte kunt u huren voor iedere intieme gelegenheid.

Reviews van onze gasten

Bekijk hier een selectie uit de reviews en kom het eens zelf ervaren!

10

Evelien de Recht

Voor het bedrijf heb ik samen met Landgoed Bergvliet een spetterend feest georganiseerd. Iedereen heeft genoten van het gezellige feest en de gave aankleding. Een onvergetelijk bedrijfsuitje!

8

Joey Boender

Met ons team zijn wij de uitdaging aangegaan. We zijn dichter bij elkaar gekomen door deze gezellige en uitdagende activiteit. We hebben het er nog steeds over!

9

Mathijs de Veth

Ontzettend ontzorgd door Landgoed Bergvliet, tijdens deze emotionele aangelegenheid. We hebben in alle rust met onze dierbaren afscheid kunnen nemen.

10

Hans Brouwer

Als ceremoniemeester heb ik de bruiloft mogen organiseren bij Landgoed Bergvliet. Wat een geweldige locatie met vele mogelijkheden. De gehele dag was perfect!

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VAN EVENTLOCATIE BERGVLIET

Meer informatie of bezichtigen

Bent u benieuwd naar onze locatie? U kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk altijd binnenlopen voor een kop koffie, lunch of een diner. Vanuit Breda bent u binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender