Oefenfaciliteiten

Unieke driving range, puttinggreens en oefenbunker

Naast de 18 holes en 9 holes par-3 baan beschikt Landgoed Bergvliet ook over uitgebreide oefenfaciliteiten. De unieke driving range voor het bijschaven van je swing, maar er is ook voldoende ruimte om je chip-, pitch- en puttechnieken te oefenen.

En het fijne is, dat je geen lid hoeft te zijn om gebruik te maken van onze oefenfaciliteiten.

  

 

Driving range

De gedeeltelijk overdekte driving range van Golfbaan Landgoed Bergvliet, heeft 42 afslagplaatsen. De achterwand van het overdekte deel van de driving range toont een reeks grote foto’s waarop de meest bekende golftopper Tiger Woods stapsgewijs zijn swing demonstreert.

Je kunt met de pin een ballenmandje vullen bij de drivingrange. Of je kunt een ballenmuntje bij de receptie in het Paviljoen kopen. Verder zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de oefenfaciliteiten. Bovendien is onze driving range ook 's avonds geopend, wat door de heldere en toch sfeervolle verlichting het golfen in de avonduren tot een mooi schouwspel maakt.

Putting greens en oefenbunker

Om het korte golfspel te oefenen heeft Landgoed Bergvliet naast en op het gebouw van de drivingrange een tweetal putting greens en één uitdagende oefenbunker liggen. Ook bij hole 1 ligt er nog een glooiende putting green. 

Baanstatus

20/04/2024 15:13
18 holes baan
Geopend
Pin position C
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender