Oefenfaciliteiten

Unieke driving range, puttinggreens en oefenbunker

Naast de 18 holes en 9 holes par-3 baan beschikt Landgoed Bergvliet ook over uitgebreide oefenfaciliteiten. De unieke driving range voor het bijschaven van uw swing, maar er is ook voldoende ruimte om uw chip-, pitch- en puttechnieken te oefenen.

En het fijne is, dat u geen lid hoeft te zijn om gebruik te maken van onze oefenfaciliteiten.

  

 

Driving range

De gedeeltelijk overdekte driving range van Golfbaan Landgoed Bergvliet, met 42 afslagplaatsen, is absoluut uniek. U slaat namelijk overdekt of van een aardige hoogte af over een grote waterplas! Met floating balls die, zoals de naam al zegt, op het water blijven drijven. In het water liggen diverse eilanden die u uitdagen uw pitchtechniek te oefenen. De achterwand van het overdekte deel van de driving range toont een reeks grote foto’s waarop de bekende Spaanse topper Sergio Garcia stapsgewijs zijn swing demonstreert.

Bij de receptie in het Paviljoen kunt u muntjes of ballenkaarten kopen waarmee u een mandje met ballen kunt vullen bij de automaat op de driving range. Verder zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de oefenfaciliteiten. Bovendien is onze driving range ook 's avonds geopend, wat door de heldere en toch sfeervolle verlichting het golfen in de avonduren tot een mooi schouwspel maakt.

Putting greens en oefenbunker

Om het korte golfspel te oefenen heeft Landgoed Bergvliet naast en op het gebouw van de drivingrange een tweetal putting greens en één uitdagende oefenbunker liggen. Ook bij hole 1 ligt er nog een glooiende putting green. 

Baanstatus

28/01/2021 08:16
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender