Het adres voor golf, business,
culinair genieten & meer

Het restaurant in omgeving Breda, Oosterhout en Teteringen voor uw culinaire verrassingen

Even snel een hapje eten, gezellig wat borrelen, een intiem diner of een barbecue met alles erop en eraan: het kan allemaal bij Golfbaan Landgoed Bergvliet. Privé of zakelijk, individueel of met een grote groep. Van eenvoudig tot zeer exclusief en uitgebreid. In ons sfeervolle restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij ontvangen we u met de gebruikelijke Brabantse gastvrijheid. Iedereen is van harte welkom.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie: Video

 

 

 

Dineren in een unieke omgeving

In een ontspannen sfeer met panoramisch uitzicht over de uitgestrekte golfbaan kunt u volop genieten van de culinaire verwennerij van onze voortreffelijke keuken. Want onze keukenbrigade tovert telkens iets verrassends op uw bord. U kunt à la carte eten maar ook vragen naar ons verrassingsmenu van drie of vier gangen. Bovendien creëert onze creatieve keukenbrigade elke dag een verrassende schotel voor de snelle tafelaars. Wat u ook kiest, alles wordt bereid met verse, seizoensgebonden producten en ingrediënten van agrarische bedrijven uit de omgeving. En dat proeft u!

Speciale wensen?

Geen probleem. Geef ze vooraf aan ons door, dan stellen wij graag een speciaal menu voor u samen. Ideaal voor bijvoorbeeld feesten en partijen, of om uw vergadering of meeting compleet te maken.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender