Het adres voor golf, business,
culinair genieten & meer

Het restaurant in omgeving Breda, Oosterhout en Teteringen voor uw culinaire verrassingen

Even snel een hapje eten, gezellig wat borrelen, een intiem diner of een barbecue met alles erop en eraan: het kan allemaal bij Golfbaan Landgoed Bergvliet. Privé of zakelijk, individueel of met een grote groep. Van eenvoudig tot zeer exclusief en uitgebreid. In ons sfeervolle restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij ontvangen we u met de gebruikelijke Brabantse gastvrijheid. Iedereen is van harte welkom.

Dineren in een unieke omgeving

In een ontspannen sfeer met panoramisch uitzicht over de uitgestrekte golfbaan kunt u volop genieten van de culinaire verwennerij van onze voortreffelijke keuken. Want onze keukenbrigade tovert telkens iets verrassends op uw bord. U kunt à la carte eten maar ook vragen naar ons verrassingsmenu van drie of vier gangen. Bovendien creëert onze creatieve keukenbrigade elke dag een verrassende schotel voor de snelle tafelaars. Wat u ook kiest, alles wordt bereid met verse, seizoensgebonden producten en ingrediënten van agrarische bedrijven uit de omgeving. En dat proeft u!

Speciale wensen?

Geen probleem. Geef ze vooraf aan ons door, dan stellen wij graag een speciaal menu voor u samen. Ideaal voor bijvoorbeeld feesten en partijen, of om uw vergadering of meeting compleet te maken.

Reviews van eerdere gasten

Bekijk hier de reacties van onze gasten en kom het zelf eens ervaren.

10

Harry van Oorschot

Zondagavond zijn wij ( mijn vrouw Aleke en Harry ) door mijn lieve collega’s op bijzondere wijze in de culinaire watten gelegd. De onvolprezen op de huid gebakken kipsaté smaakte voortreffelijk.

8

Romy de Lange

Wij komen regelmatig langs bij Landgoed Bergvliet om te genieten van het maandmenu. Heerlijke gerechten van de chefkok voor een leuk prijs!

9

Peter de Groen

Samen met mijn vrouw, hebben we genoten van een heerlijk diner. Complimenten voor de kok en het uiterst vriendelijke personeel.

8

Marloes Wilder

Gezellige middag gehad waar we hebben genoten van de High Tea. Een grote diversiteit aan hartige, zoete hapjes en heerlijke theesmaakjes.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender