4e BCB-Wedstrijd met Taylormade Demo-dag weer een groot succes

Op dinsdag 23 mei vond de 4e Businessclub Wedstrijd plaats, die dit keer extra speciaal werd gemaakt door de toevoeging van een TaylorMade demo-dag. De dag begon met een warm welkom voor alle deelnemers, waarbij ze werden getrakteerd op heerlijke hartige snacks en verfrissende drankjes. De golfers waren klaar voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid in de BCB-competitie.

Voordat de wedstrijd begon, kregen de deelnemers de kans om de nieuwste golfaccessoires van TaylorMade uit te proberen op de drivingrange. De demo-dag bood een unieke gelegenheid om de state-of-the-art golfapparatuur te testen. Mocht je deze kans hebben gemist, dan is er goed nieuws: op vrijdagavond 2 juni wordt er een exclusieve VIP-avond georganiseerd speciaal voor BCB-leden.

Om 17.00 uur ging de 4e competitiewedstrijd van start. Tijdens de wedstrijd werden de golfers verwend met een smaakvolle aspergesoep. Deze culinaire traktatie gaf de spelers de energie om weer met frisse zin hun spel te hervatten en te genieten van onze prachtige golfbaan.

De avond hebben we afgesloten met een voortreffelijk 2-gangen diner, beginnend met een verrukkelijk voorgerecht van "Asperges op twee manieren bereid met beenham, ei en mosterd". Dit gerecht liet de gasten genieten van de verse smaken van het seizoen. Het hoofdgerecht, "Op de huid gebakken Pieterman met aardpeer, truffel orzo, pecorino, tomaat, seereh en groentespaghetti", was een waar culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelde.

Tussen de gangen door vond de prijsuitreiking plaats, gepresenteerd door Max van den Broek. De derde plaats ging deze avond naar Van Iersel Geveltechniek, gevolgd door Schipper Accountant op de tweede plaats. De absolute kampioen van de dag was QNP, die met trots de eerste plaats verdiende.

In de bijlage bij dit bericht vindt u de tussenstand, waar de deelnemers de huidige ranglijst kunnen bekijken en zich kunnen voorbereiden op de volgende competitiewedstrijd die op 13 juni plaatsvindt. Ook dan belooft het weer een fantastische dag te worden, vol sportiviteit en gezelligheid. De Businessclub nodigt alle leden opnieuw van harte uit om deel te nemen en zich in te schrijven!

Bekijk hier de tussenstand van de competitie. 

Tussenstand 2023

Er zijn geen onderdelen beschikbaar

Inschrijven Businessclub wedstrijden

Event
NAW
Speler 1
Speler 2
Speler 3
Speler 4
Overig

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender