Afsluiting BCB- activiteiten 2020

Er is een abrupt einde gekomen aan de competitie van 2020, maar dat gaan we in 2021 zeker inhalen! Wel organiseren we nog één laatste wedstrijd om het jaar toch een beetje waardig af te kunnen sluiten met de Businessclub. Speel je mee?

Evenementen & Wedstrijden

Businessclub Events Landgoed Bergvliet

Golfcompetitie businessclub

Business Club Bergvliet organiseert regelmatig leuke en uitdagende evenementen. Zo hebben we steevast een eigen businesscompetitie waar alle leden van harte voor worden uitgenodigd om te strijden voor de eer én waar ook gretig gehoor aan wordt gegeven. Deze wedstrijden worden afgesloten met een gezellig etentje en samenzijn.

De wel bekende situatie waar we in 2020 mee te maken hebben gehad heeft voor een aantal wedstrijden roet in het eten gegooid. Dit willen we in  2021 daarom dubbel en dwars inhalen. Zo beginnen en eindigen we de competitie met een finale! 16 maart staat niet alleen in het teken van de start van de competitie, maar ook als afslutiing van 2020! We hopen weer mooie prijzen te mogen uitreiken! 

Verschillende spelvormen

Ook dit jaar passeren er verschillende spelvormen de revue, waardoor de competitie meer en meer in het teken staat van teams. Tijdens een aantal Business Sompetitiewedstrijden zijn ook de golfpro's aanwezig en geven de beste tips voor een beter golfspel. Zo heeft iedereen een extra kans om uiteindelijk met mooie prijzen naar huis te gaan! 

Activiteiten businessclub

Buiten de competitiewedstrijden staan er in 2021 ook verschillende andere activiteiten op het programma. Zo gaan we uitgebreid lunchen bij businessclublid Ingenhousz, gaan we 'uit'golfen op golfbanen in Nederland en België, hebben we weer een uitwisseling staan met de Oosterhoutse Businessclub, gaan we op bedrijfsbezoek, vliegen we hopelijk weer naar een mooi golfresort, zijn we toeschouwer in het NAC-stadion tijdens een wedstrijd en hebben we nog een aantal FUN-wedstrijden op het programma staan. Kortom een mond vol leuke activiteiten in 2021!

De algemene voorwaarden voor deelname aan de Businessactiviteiten vind je hier

Inschrijven Businessclub wedstrijden

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender