Faciliteiten

Volledig verzorgde vergaderarrangementen

Onze vergaderzalen staan tot uw beschikking!

Op Landgoed Bergvliet heeft u alle rust én faciliteiten voor een constructieve vergadering, personeelsbijeenkomst, teambuildingsbijeenkomst of presentatie. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw gezelschap hebben we diverse accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien.

Vergaderen Oosterhout

Ons Paviljoen, waarin restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij gevestigd zijn, heeft op de bovenverdieping verscheidene vergaderruimtes. Maar ook de benedenzaal van Het Koetshuis staat tot uw beschikking en is met name een prima locatie voor een besloten bijeenkomst. Deze accommodaties zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd af te huren.

Vergaderarrangement

Over de organisatie van uw meeting hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze medewerkers begeleiden u daarin tot in detail en staan desgewenst garant voor een complete verzorging, bijvoorbeeld met een smaakvolle maaltijd in de vorm van een lunch of diner. U heeft de keuze uit verschillende vergaderarrangementen.

Uiteraard kunt u uw meeting ook combineren met golf. Dat kan op ieder gewenst niveau, van onderlinge wedstrijden voor spelers met een handicap tot een beginnersclinic. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender