Grote vergaderzaal

Vergaderen in ons paviljoen

Vergaderruimte op de 1e verdieping van ons paviljoen

De grote vergaderzaal in ons paviljoen heeft plaats voor 30 à 35 personen, afhankelijk van de gekozen opstelling. De vergaderruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen aan (middel-)grote groepen. De ruimte is voorzien van een plafondbeamer, scherm en een koelkast met frisdrank. Zittend in de grote vergaderzaal, kijkt u uit over ons landgoed.

 

 

 

 

Koetshuis begane grond

±45 personen

De authentieke uitstraling van ons rustieke koetshuis in combinatie alle moderne voorzieningen en een eigen entree maakt dit pand tot een uiterst sfeervolle locatie voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en meetings.

Koetshuis verdieping

±15 personen

De eerste verdieping van het Koetshuis biedt ruimte aan vergaderingen tot maximaal 15 personen. De ruimte beschikt over alle vergaderbenodigdheden. Onder andere een groot plasmascherm voor presentaties en koeling met frisdrank.

Bestuurskamer

±10 personen

De bestuurskamer, of kleine vergaderruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de kleinere vergaderingen en overleggen of wanneer u een 1-op-1 gesprek wilt voeren met iemand. 

Proeverij

±100 personen

Voor de grotere bijeenkomsten kunt u prima terecht in onze proeverij. Deze ruimte is met een glazen wand af te schermen van de rest van het paviljoen. U kunt gebruik maken van de ingebouwde beamer, scherm en geluidsvoorzieningen.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender