Vergaderruimtes

De vergaderzalen van Landgoed Bergvliet

De vergaderruimtes van Landgoed Bergvliet zijn verdeeld over 2 gebouwen. Enerzijds hebben we ons rustieke Koetshuis waar u met kleinere groepen kunt vergaderen op de 1e verdieping. Met grotere bijeenkomsten is de begane grond van het Koetshuis de perfecte locatie. In het Paviljoen van Landgoed Bergvliet zijn ook 2 vergaderzalen beschikbaar. De bestuurskamer is geschikt voor kleine meetings tot 8 personen. In de grote zaal kunt u met tot wel 35 personen terecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een grote presentatie (een deel van) het Paviljoen te boeken.

 

 

 

Koetshuis verdieping

±15 personen

De eerste verdieping van het Koetshuis biedt ruimte aan vergaderingen tot maximaal 15 personen. De ruimte beschikt over alle vergaderbenodigdheden. Onder andere een groot plasmascherm voor presentaties en koeling met frisdrank.

Koetshuis begane grond

±45 personen

De authentieke uitstraling van ons rustieke koetshuis in combinatie alle moderne voorzieningen en een eigen entree maakt dit pand tot een uiterst sfeervolle locatie voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en meetings.

Bestuurskamer

±10 personen

De bestuurskamer, of kleine vergaderruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de kleinere vergaderingen en overleggen of wanneer u een 1-op-1 gesprek wilt voeren met iemand. 

Grote zaal

±30 personen

De vergaderruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen aan (middel-)grote groepen. De ruimte is voorzien van een plafondbeamer, scherm en een koelkast met frisdrank. Zittend in de grote vergaderzaal, kijkt u uit over ons landgoed.

Proeverij

±100 personen

Voor de grotere bijeenkomsten kunt u prima terecht in onze proeverij. Deze ruimte is met een glazen wand af te schermen van de rest van het paviljoen. U kunt gebruik maken van de ingebouwde beamer, scherm en geluidsvoorzieningen.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender