Koetshuis begane grond

De mooiste vergaderlocatie van Breda, Oosterhout en Moerdijk!

De authentieke uitstraling van ons rustieke koetshuis in combinatie alle moderne voorzieningen en een eigen entree maakt dit pand tot een uiterst sfeervolle locatie voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en meetings. Op de begane grond vindt u een multifunctionele vergaderzaal die ruimte biedt aan maximaal 45 à 50 personen. Deze ruimte is eigentijds ingericht, heeft een eigen bar én bijzondere LED-verlichting voor elke gewenste sfeer. De vergaderruimte is bovendien uitermate geschikt voor een presentatie.

De serre

De serre van het Koetshuis kunt u prima gebruiken om in terug te trekken en in kleinere groepjes te overleggen. Door de grote glazen wanden, schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen. Bij lekker weer is het zelfs mogelijk om de 14 meter lange wand open te schuiven en van de frisse natuur te genieten.

 

 

 

Koetshuis verdieping

±15 personen

De eerste verdieping van het Koetshuis biedt ruimte aan vergaderingen tot maximaal 15 personen. De ruimte beschikt over alle vergaderbenodigdheden. Onder andere een groot plasmascherm voor presentaties en koeling met frisdrank.

Bestuurskamer

±10 personen

De bestuurskamer, of kleine vergaderruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de kleinere vergaderingen en overleggen of wanneer u een 1-op-1 gesprek wilt voeren met iemand. 

Grote zaal

±30 personen

De vergaderruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen aan (middel-)grote groepen. De ruimte is voorzien van een plafondbeamer, scherm en een koelkast met frisdrank. Zittend in de grote vergaderzaal, kijkt u uit over ons landgoed.

Proeverij

±100 personen

Voor de grotere bijeenkomsten kunt u prima terecht in onze proeverij. Deze ruimte is met een glazen wand af te schermen van de rest van het paviljoen. U kunt gebruik maken van de ingebouwde beamer, scherm en geluidsvoorzieningen.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender