Adverteren

Naamsbekendheid op Landgoed Bergvliet

Adverteren bij een groot publiek, dat kan op Landgoed Bergvliet. De diversiteit van van onze bezoekers en de verschillende mogelijkheden qua adverteren, maakt Landgoed Bergvliet de perfecte locatie om te werken aan uw naamsbekendheid in de regio.

  

De TV-schermen
bij de bar en receptie

Tussen o.a. actueel nieuws en andere "Hot-Items" als het EK-voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France, wordt uw bedrijfspresentatie afgespeeld. Er hangt één scherm bij de receptie en één scherm bij de bar in het restaurant. De schermen zijn ingeschakeld van het moment dat we open zijn, tot het moment dat we sluiten. Niet alleen het grote aantal gasten is voor u interessant, ook de diversiteit van onze gasten is zeer groot. Hierdoor wordt uw boodschap niet alleen gezien door de bezoekende golfers, maar ook door de deelnemers aan vergaderingen, trainingen en presentaties in het Paviljoen en de genodigden van alle bruiloften, feesten en partijen.

Wat krijgt u &
wat zijn de kosten

Wat krijgt u?
Per uur komt uw 15 seconden durende bedrijfspresentatie meerdere keren voorbij op de 2 strategisch geplaatste schermen in het Paviljoen. En dit gedurende 363 dagen per jaar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat!

De kosten

  • 8x per uur uw bedrijfspresentatie 15 seconden op 2 schermen
  • Voor Businessleden van Golfbaan Landgoed Bergvliet € 0,-  per jaar
  • Voor niet Businessleden € 650,-  per jaar

Het installeren/maken van uw bedrijfspresentatie (2 keuzes)

U levert een kant en klaar filmpje aan van 15 seconden in het juiste formaat. De afmeting van de presentatie dient 720px breed bij 1188px hoog te zijn (portrait) in het bestandstype .MOV, .WMV of .WEBM. Kosten hiervoor bedragen € 25,-.

Een professioneel filmpje/bedrijfspresentatie kunnen we ook voor u verzorgen. Dit filmpje wordt bovendien ook digitaal aan u beschikbaar gesteld, zodat u deze ook zelf voor promotionele doeleinden kunt gebruiken. Kosten hiervoor bedragen € 250,-.

Aanleverspecificaties Businessleden

Soort Bestand Formaat

Logo op de sponsorwand

Vectorbestand

30 cm X 15 cm

Hole sponsorbord

Vectorbestand

90 cm X 20 cm

Aan weerszijden valt er 5cm weg, er is dus 80cm zichtbaar

Narrowcasting

Zie bovenstaand

720 pixels X 1188 pixels


Stuur uw bestand vervolgens naar karla.pheninckx@landgoedbergvliet.nl.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender