Pakketten

Wij maken voor u een pakket op maat

Landgoed Bergvliet heeft een eigentijdse, enthousiaste Business Club die elk jaar veel activiteiten voor haar leden organiseert. Leuk, boeiend en elke keer weer verrassend. En ideaal om uw contacten uit te breiden! Business Club Bergvliet is een groep ondernemers die boordevol ideeën zit als het gaat om zakelijk golfen. Met ruim 125 bedrijven zijn wij de grootse business club in de regio.

Speciaal voor haar leden ontplooit Business Club Bergvliet het hele jaar door allerlei initiatieven en organiseert evenementen zoals golfwedstrijden, de jaarlijkse golf-reis, uitwisselingen met  business clubs van andere golfbanen, themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. 

Golfen met zakenrelaties

Ook wanneer u uitsluitend zakelijk wilt golfen, zonder deelname aan de evenementen van de business club, kunt u genieten van de extra voordelen van onze zakelijke pakketten zoals uitgebreide reserverings-mogelijkheden, aantrekkelijke introductie-kortingen en speciale golflessen. Bovendien kunt u op alle dagen spelen, met of zonder relaties.

 

Zakelijke pakketten

Onze verschillende zakelijke pakketten zijn modulair opgebouwd en zijn in overleg uit te breiden tot wel 4 speelrechten/ wildcards. Zo maken wij samen met u een pakket op maat. Business Club Bergvliet staat uitsluitend open voor bedrijven en vraagt geen participatie-bijdrage aan haar leden.

Meer weten over zakelijke pakketten?

Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje. Wanneer u interesse of vragen heeft of u wilt uw wensen persoonlijk bespreken, dan kunt u contact opnemen met Marco van Dijnsen (06-54971709).

Of u vult hier het contactformulier in.

Informatie aanvraag Businessclub

sponsorpakket_nieuw.jpg
V

Vragen over de pakketten? Neem contact op via

076 - 579 5666

Landgoed Bergvliet
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout

contact@landgoedbergvliet.nl

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender