Meerdaagse vergaderingen

vergaderen i.c.m. overnachting in de Bergvliet Villa's

Landgoed Bergvliet is dé locatie voor een zakelijke bijeenkomst gecombineerd met één of meerdere overnachtingen in een Bergvliet Villa.

Meerdere vergaderruimtes
Ons Paviljoen, waarin restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij gevestigd zijn, heeft op de bovenverdieping 2 vergaderruimtes: de Bestuurskamer (max. 8 personen) en de Grote Zaal (max. 25 personen). Naast deze ruimes vinden jullie onze koffiecorner waar jullie gedurende de meeting verse koffie, een zoete en-/of hartige snack en frisdrank kunnen pakken.
Naast ons Paviljoen staat ons Koetshuis waar jullie zowel op de benedenverdieping (max. 45 personen) als 1e etage (max. 16 personen) kunnen vergaderen. Aan de benedenverdieping zit een serre vast wat ideaal is om onder te verdelen in groepjes. De vergaderruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te huren. 

Een geheel ontzorgd verblijf
Gedurende de vergadering zorgen wij dat het jullie aan niks ontbreekt met één van onze arrangementen. Na het vergaderen kunnen julllie kiezen voor een culinaire verwennerij in ons restaurant óf jullie nemen het heft in eigen handen en gaan zelf koken met het team in de villa! Om te zorgen dat jullie vooraf geen boodschappen hoeven te doen kunnen wij zorgen voor een goed gevulde koelkast, voorzien van diverse hartige/zoete snacks en zowel wat non-alcoholische als alchoholische dranken.

De volgende dag verwelkomen wij jullie graag terug in ons restaurant voor een heerlijk ontbijt, waarna jullie weer verder kunnen vergaderen. Liever ontbijten in de villa's? Jullie zijn uiteraard vrij zelf een eitje te bakken en kunnen ook gebruik maken van onze broodjesbestelservice. 

Routebeschrijving 
Landgoed Bergvliet is te bereiken via verschillende routes. Hieronder beschrijven we de snelste route(s).

Vanaf de A59 (Maasroute) neem je afslag 31 richting Terheijden/Breda. Direct na de brug over het Markkanaal sla je linksaf en volg je de route zoals hieronder beschreven.

Vanuit Breda kies je de Terheijdenseweg. Voor de brug over het Markkanaal sla je rechtsaf. Vervolgens rijd je ca. 750 meter langs het kanaal en volg je de doorgaande weg (eerst een bocht naar rechts, dan naar links). Na ca. 1,5 kilometer zie je aan de linkerzijde de golfbaan.

Omdat Landgoed Bergvliet precies op de grens van twee gemeenten ligt, is het mogelijk dat de routenavigatiesysteem ons adres niet kent. Wanneer je kiest voor gemeente Teteringen en als straatnaam Meerberg invoert, kom je ook bij ons uit.

Parkeren
Links van de toegangsweg vind je het parkeerterrein. Bij grote drukte kan je ook gebruik maken van parkeerplaats van SpaOne.  Tussen 10.00 uur en 22.00 uur werken zij met een slagboom waarvoor je bij de receptie van SpaOne een gratis uitrijdkaart kan halen. Ná 22.00 uur is de slagboom weer geopend.

Vergaderen en overnachten op een Landgoed

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender