Tussenstanden BCB-competitie

Sinds 2009 organiseren we jaarlijks een competitie tussen bedrijven waarbij hard gestreden wordt om de prijzen, maar waar gezelligheid natuurlijk altijd de boventoon voert.

  

Winnaars BCB-competitie

Jaargang Winnaar bedrijven Winnaar mannen Winnaar vrouwen
2009 JJ inpak & distributie Jurgen Welten Margot Segers-Rodenburg
2010 Koninklijke Broese & Peereboom Nils Kleingeld Karin Antonissen
2011 Antonissen Interieurbouw Tom Bouman Franka Martens
2012 De overkant ontwerpers Bram Baaij Karin Antonissen
2013 Terberg Control Systems Han Möhlmann Franka Martens
2014 Stima Johan Bindels Jeanine Verhoeven
2015 OCT Bas Koninkx Anita Roest
2016 Antonissen Interieurbouw Bas Koninkx Karin Antonissen
2017 Duinputter BV Johan Bindels Jannine Verhoeve
2018 Van dijnsen Installatiewerken BV Han Möhlmann Jannine Verhoeve
2019 Schipper Accountants BV    

Tussenstand 2021

Op welke plaats staat jouw bedrijf op de ranglijst?

Het beloofd weer een mooi jaar met een leuke activiteiten te worden dit jaar. Onder andere de BCB-competitie komt natuurlijk weer terug en hier vind je de tussenstand tot nu toe! 

Tussenstand

BCB 2020

Sinds vorig jaar spelen we de BCB-wedstrijd niet alleen met de spelvorm Individueel Stableford, maar wisselen we de spelsoorten ook af met onder andere Canadian ForeSome en Aggregaat Stableford. Elk bedrijf scoort punten (maximaal 20) per wedstrijd en wie uiteindelijk het hoogst aantal punten heeft uit 5 wedstrijden wint de BCB-competitie van 2020. De competitie van 2020 is inmiddels afgerond en hier vind je de totale uitslag.

BCB-competitie 2019

De BCB-competitie van 2019 is inmiddels afgelopen. We hebben dit jaar een nieuwe variant op de competitie gehad en dat is heel goed bevallen. De competitie kon alleen gewonnen worden als team. De wedstrijden werden daarom voornamelijk spelvormen die je alleen in teamverband kon spelen. 

Veel bedrijven hebben hier fanatiek aan meegedaan en Schipper Accountants is uiteindelijk als grote winnaar uit de bus gekomen! Ronald Dekker heeft de prijs namens Schipper Accountants in ontvangst genomen. Ronald heeft Schipper Accountants het hele seizoen vertegenwoordigd en mag binnenkort gaan golfen met Joost Luiten op Bernardus! Wij wensen hem heel veel plezier en zien graag de foto's tegemoet!

De tweede prijs is gegaan naar Van Iersel Geveltechniek en de derde prijs naar Terberg. Deze moest Terberg na de 5 beste wedstrijden delen met De Goede Bouw, maar bij de 6 beste wedstrijden stonden ze er uiteindelijk beter voor!

We kijken terug op een geslaagd seizoen en zien iedereen graag volgend jaar weer terug.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender