De businesslocatie in Breda, Oosterhout en omstreken

het adres voor uw events, golf, business, culinair genieten & meer

Zoekt u dé locatie voor al uw zakelijke ontmoetingen? Dan bent u bij Golfbaan Landgoed Bergvliet aan het juiste adres. In een landelijke, rustgevende omgeving krijgt u de mogelijkheid om op informele wijze sport en ontspanning met elkaar te combineren. U kunt bijvoorbeeld samen met uw zakenrelaties een balletje slaan maar ook deelnemen aan een golfdag of golfclinic. En desgewenst afsluiten met een voortreffelijke lunch, uitgebreid diner of aangeklede borrel, want ook dat behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Meer dan 100 bedrijven in één actieve businessclub

Bovendien heeft Landgoed Bergvliet een eigentijdse, enthousiaste businessclub die elk jaar veel activiteiten voor haar leden organiseert. Leuk, boeiend en elke keer weer verrassend. En ideaal om uw contacten uit te breiden!

Uw zakenlunches en vergaderingen

Heeft u niet echt iets met golf? Dan is de sfeervolle ambiance van ons landgoed sowieso een uitgelezen plek om samen met uw relaties gezellig een hapje te eten of te borrelen. Vergaderen? Landgoed Bergvliet heeft de keuze uit diverse vergaderaccommodaties, passend bij uw wensen. Vraag gerust naar onze speciale arrangementen om uw vergadering, workshop, training of personeelsuitjes tot in de puntjes te verzorgen.

Meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl