Vergaderruimtes

De vergaderzalen van Landgoed Bergvliet

De vergaderruimtes van Landgoed Bergvliet zijn verdeeld over 2 gebouwen. Enerzijds hebben we ons rustieke Koetshuis waar u zowel met kleinere of grote bijeenkomsten terecht kan. In het Paviljoen zijn ook 2 vergaderzalen beschikbaar. Kijk hieronder welke ruimte het best bij jouw bijeenkomst past. 

 

 

 

 

Koetshuis begane grond

±45 personen

De authentieke uitstraling van ons rustieke koetshuis in combinatie alle moderne voorzieningen en een eigen entree maakt dit pand tot een uiterst sfeervolle locatie voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en meetings.

Koetshuis verdieping

±15 personen

De eerste verdieping van het Koetshuis biedt ruimte aan vergaderingen tot maximaal 15 personen. De ruimte beschikt over alle vergaderbenodigdheden. Onder andere een groot plasmascherm voor presentaties en koeling met frisdrank.

Bestuurskamer

±10 personen

De bestuurskamer, of kleine vergaderruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de kleinere vergaderingen en overleggen of wanneer u een 1-op-1 gesprek wilt voeren met iemand. 

Grote zaal

±30 personen

De vergaderruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen aan (middel-)grote groepen. De ruimte is voorzien van een plafondbeamer, scherm en een koelkast met frisdrank. Zittend in de grote vergaderzaal, kijkt u uit over ons landgoed.

Proeverij

±100 personen

Voor de grotere bijeenkomsten kunt u prima terecht in onze proeverij. Deze ruimte is met een glazen wand af te schermen van de rest van het paviljoen. U kunt gebruik maken van de ingebouwde beamer, scherm en geluidsvoorzieningen.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender