Handicapregistratie en NGF-pas slechts €29,50

NGF registratie | € 29,50 per jaar

NGF registratie

NGF registratie wordt verzorgd door Bergvliet-FORE-U al voor €29,50 per jaar! Met Landgoed Bergvliet hebben we de d-club Bergvliet-FORE-U opgericht om voor de vrije golfer de handicap registratie, NGF-pas en collectieve NGF-verzekering te verzorgen. En dit voor maar €29,50 per jaar. Leden voeren online hun scorekaarten in en we verzorgen zo uw handicapregistratie!
 

NGF registratie: verschillende abonnementen

Bij Bergvliet-FORE-U kunt u kiezen tussen 2 verschillende abonnementen. Heeft u slechts de behoefte aan NGF handicap registratie, een NGF-Pas en u wil verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is wellicht het registratielidmaatschap van €29,50 per jaar wellicht iets voor u!

Komt u vaker op Golfbaan Landgoed Bergvliet, dan kunt u met het full membership genieten van één gratis 18 holes greenfee, kortingen op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca. Dit kost u slechts €59,50 per jaar.
 

NGF registratie bij Bergvliet-FORE-U

Of u nu kiest voor het registratielidmaatschap of het full membership, bij beide abonnementen bent u verzekert bij de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl