NGF registratie voor 39.00 per jaar

Handicapregistratie en NGF-pas slechts 39.00

NGF registratie wordt verzorgd door Bergvliet-FORE-U al voor € 39.00 per jaar! Met Landgoed Bergvliet hebben we de d-club Bergvliet-FORE-U opgericht om voor de vrije golfer de handicap registratie, NGF-pas en collectieve NGF-verzekering te verzorgen. En dit voor maar € 39.00 per jaar. Leden voeren online hun scorekaarten in en we verzorgen zo uw handicapregistratie!

Of u nu kiest voor het registratielidmaatschap of het full membership, bij beide abonnementen bent u verzekerd bij de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

NGF registratie: verschillende abonnementen

Bij Bergvliet-FORE-U kunt u kiezen tussen 2 verschillende abonnementen. Heeft u slechts de behoefte aan NGF handicap registratie, een NGF-Pas en u wil verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is wellicht het registratielidmaatschap van 39,00 per jaar wellicht iets voor u!

Komt u vaker op Golfbaan Landgoed Bergvliet, dan kunt u met het full membership genieten van één gratis 18 holes greenfee, kortingen op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca. Dit kost u slechts € 71,75 per jaar.

Baanstatus

28/02/2024 08:21
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender