Handicapregistratie via Golfbaan Landgoed Bergvliet

Handicapregistratie

Handicapregistratie via Golfbaan Landgoed Bergvliet, u leest het goed! Met het oprichten van onze d-club Bergvliet-FORE-U, is het mogelijk om uw handicapregistratie en NGF-lidmaatschap onder te brengen bij Golfbaan Landgoed Bergvliet. Vanaf €30,50 per jaar bent u al lid van de NGF en verzorgen wij uw handicapregistratie!
 

De abonnementen voor uw handicapregistratie

HandicapregistratieBergvliet-FORE-U heeft twee verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u enkel uw handicapregistratie en NGF-Pas en verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is het registratielidmaatschap van €30,50 per jaar wellicht iets voor u!

Komt u regelmatig op Golfbaan Landgoed Bergvliet, dan kunt u met het full membership genieten van één gratis 18 holes greenfee, kortingen op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca. Dit kost u slechts €60,50 per jaar.
 

Handicapregistratie via Bergvliet-FORE-U: belangrijk om te weten

Welk abonnement voor uw handicapregistratie en NGF-lidmaatschap u afsluit maakt niet uit. Zowel bij het registratielidmaatschap en full membership bent u verzekert bij de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

Baanstatus

19/01/2020 10:49
18 holes baan
Geopend
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Wat vinden onze gasten?

Onze beoordeling

Direct boeken

Boek uw starttijd

Meer weten over de mogelijkheden?

kom langs of neem contact op

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl