Handicapregistratie

Handicapregistratie via Golfbaan Landgoed Bergvliet

Handicapregistratie via Golfbaan Landgoed Bergvliet, u leest het goed! Met het oprichten van onze d-club Bergvliet-FORE-U, is het mogelijk om uw handicapregistratie en NGF-lidmaatschap onder te brengen bij Golfbaan Landgoed Bergvliet. Vanaf € 39,00 per jaar bent u al lid van de NGF en verzorgen wij uw handicapregistratie!

  

De abonnementen voor uw handicapregistratie

Handicapregistratie Bergvliet-FORE-U heeft twee verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u enkel uw handicapregistratie en NGF-Pas en verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is het registratielidmaatschap van 39,00 per jaar wellicht iets voor u!

Komt u regelmatig op Golfbaan Landgoed Bergvliet, dan kunt u met het full membership genieten van één gratis 18 holes greenfee, kortingen op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca. Dit kost u slechts € 71,75 per jaar.

Belangrijk om te weten

Handicapregistratie via Bergvliet-FORE-U

Welk abonnement voor uw handicapregistratie en NGF-lidmaatschap u afsluit maakt niet uit. Zowel bij het registratielidmaatschap en full membership bent u verzekerd bij de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

Baanstatus

08/12/2023 12:35
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Wat vinden onze gasten?

Onze beoordeling

Baanstatus

08/12/2023 12:35
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender