Al voor € 30,50 per kalenderjaar

Goedkope handicapregistratie

Goedkope handicapregistratie, dat doet u natuurlijk via Bergvliet-FORE-U, de club voor vrije golfers van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Uw handicapregistratie en uw lidmaatschap van de NGF verzorgt Bergvliet-FORE-U al voor €30,50 per kalenderjaar. Een lager tarief zult u nergens vinden. Bergvliet-FORE-U is de d-club met het abonnement voor de goedkoopste handicapregistratie in Nederland!
 

Goedkoop lid zijn van de NGF en uw handicap geregistreerd

Voor slechts € 30,50 per jaar heeft u een registratielidmaatschap bij Bergvliet-FORE-U. U ontvangt dan de NGF-pas en u kunt digitaal uw scorekaart invoeren om zo uw handicap bij te houden. Bergvliet-FORE-U is de d-club voor u wanneer u gebruik wilt maken van een goedkope handicapregistratie. U bent met dit abonnement zelfs verzeker via de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

Bergvliet-FORE-U heeft twee verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u enkel uw goedkope handicapregistratie en NGF-Pas en verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is het registratielidmaatschap van €30,50 per jaar wellicht iets voor u!
 

Full membership: goedkope handicapregistratie met extra voordelen!

Bent u vrije golfer en speelt u regelmatig op Landgoed Bergvliet? Wellicht is het full membership van € 60,50 per jaar iets voor u. Bij inschrijving ontvangt u direct één gratis 18 holes greenfee t.w.v. € 61,50. Als full member krijgt u, naast uw NGF-pas en goedkope handicapregistratie, korting op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca.

Bergvliet-FORE-U, de goedkoopste handicapregistratie van Nederland!

Baanstatus

19/01/2020 10:49
18 holes baan
Geopend
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Wat vinden onze gasten?

Onze beoordeling

Direct boeken

Boek uw starttijd

Meer weten over de mogelijkheden?

kom langs of neem contact op

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl