Goedkope handicapregistratie

Al voor € 32,50 per kalenderjaar

Goedkope handicapregistratie, dat doet u natuurlijk via Bergvliet-FORE-U, de club voor vrije golfers van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Uw handicapregistratie en uw lidmaatschap van de NGF verzorgt Bergvliet-FORE-U al voor €32,50 per kalenderjaar. Een lager tarief zult u nergens vinden. Bergvliet-FORE-U is de d-club met het abonnement voor de goedkoopste handicapregistratie in Nederland!

  

Goedkoop lid van de NGF

Uw handicap geregistreerd!

Voor slechts 32,50 per jaar heeft u een registratielidmaatschap bij Bergvliet-FORE-U. U ontvangt dan de NGF-pas en u kunt digitaal uw scorekaart invoeren om zo uw handicap bij te houden. Bergvliet-FORE-U is de d-club voor u wanneer u gebruik wilt maken van een goedkope handicapregistratie. U bent met dit abonnement zelfs verzeker via de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF.

Bergvliet-FORE-U heeft twee verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u enkel uw goedkope handicapregistratie en NGF-Pas en verder geen gebruik maken van kortingen op Golfbaan Landgoed Bergvliet? Dan is het registratielidmaatschap van 32,50 per jaar wellicht iets voor u!

Full membership: goedkope handicapregistratie

Met extra voordelen!

Bent u vrije golfer en speelt u regelmatig op Landgoed Bergvliet? Wellicht is het full membership van 62,50 per jaar iets voor u. Bij inschrijving ontvangt u direct één gratis 18 holes greenfee t.w.v. 62,50. Als full member krijgt u, naast uw NGF-pas en goedkope handicapregistratie, korting op onder andere greenfees, drivingrange ballen en drankjes in de horeca.

Bergvliet-FORE-U, de goedkoopste handicapregistratie van Nederland!

Baanstatus

21/10/2021 08:18
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Wat vinden onze gasten?

Onze beoordeling

Baanstatus

21/10/2021 08:18
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender