Vergaderlocatie Breda

Vergaderen op Landgoed Bergvliet

In de regio Breda is Landgoed Bergvliet de locatie voor uw vergaderingen en meetings. Vergaderen doet u bij ons in de rust van het natuurlijke landschap. De vergaderruimtes beschikken over alle belangrijke benodigdheden die u nodig heeft tijdens een overleg, vergadering of presentaties. De vergaderlocaties van Landgoed Bergvliet zijn geschikt voor groepen van verschillende grootten.
 

Vergaderlocatie Breda: onze verschillende vergaderruimtes

Zoekt u een vergaderzaal in (de regio) Breda, dan is het Paviljoen of het Koetshuis van Landgoed Bergvliet de vergaderlocatie voor u. Op de bovenverdieping van het Paviljoen, zijn twee vergaderzalen aanwezig: de kleinere bestuurskamer en een grote vergaderzaal. Ons restaurant kan daarnaast gebruikt worden voor de grotere presentaties en zakelijke bijeenkomsten. Op het landgoed zijn bovendien voldoende en gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Het Koetshuis is een mooie locatie voor de besloten vergaderingen, het pand staat op zichzelf en heeft een unieke en sfeervolle uitstraling. De eerste verdieping van het Koetshuis is de perfecte vergaderzaal voor de kleine training of brainstormsessie. Vergaderlocatie Breda: Landgoed Bergvliet biedt u de ruimte, sfeer en rust.
 

Verschillende vergaderarrangementen Breda

Een vergadering organiseren in de buurt van Breda is geen probleem meer voor u. Het team van Landgoed Bergvliet staat klaar om alle praktische zaken rondom uw vergadering van u over te nemen. Een vergaderlunch of diner? Onze koks zullen u culinair verwennen. Vergaderen in Breda, dat doet u natuurlijk op Landgoed Bergvliet!

 

 

 

 

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender