Vergaderen Breda

Vergaderen op Landgoed Bergvliet

Vergaderen Breda! Landgoed Bergvliet is de vergaderlocatie van Breda en omstreken. Bij ons vergadert u in rust en heeft u alle faciliteiten voor een teambuildingsbijeenkomst, presentatie of constructieve vergadering. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en uw wensen, hebben we op Landgoed Bergvliet verschillende vergaderaccommodaties die van alle gebruikersgemakken zijn voorzien.

Vergaderen Breda:
de vergaderruimtes

Wilt u vergaderen in Breda, dan is ons Paviljoen of Koetshuis de locatie voor u. Het Paviljoen heeft op de 1e etage verschillende vergaderzalen. Het restaurant kan bovendien gebruikt worden voor de grotere presentaties en bijeenkomsten. Het Koetshuis is met haar unieke inrichting een goede locatie voor een meer besloten bijeenkomst, de bovenverdieping van het Koetshuis is de perfecte vergaderruimte voor kleine trainingen en brainstormsessies. Vergaderen Breda: de rustieke vergaderaccommodaties zijn voor u beschikbaar.

Vergaderen Breda:
complete vergaderarrangementen

Het organiseren van een vergadering in Breda hoeft geen last voor u te zijn. De medewerkers van Landgoed Bergvliet begeleiden u gedurende de dag. Wij regelen bijvoorbeeld een lunch of diner, hiervoor heeft u de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Vergaderen in Breda, dat doe je op Landgoed Bergvliet!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender