Zonnige Summerfun wedstrijd

Het waren heerlijke omstandigheden voor deze zomerse wedstrijd op dinsdag 9 september. De wedstrijd betrof 18 holes en ondanks de vakantieperiode hadden zich toch 25 BCB-leden aangemeld. Met een lunchpakket en voldoende drinken om mee de baan in te nemen, startten de flights op zowel hole 1 als 10.

De neary, deze dag alleen op hole 18, voor zowel de dames als heren was bij de dames voor Pasquale Meijer en bij de heren voor Han Mohlmann.

 

De einduitslag bracht Saskia Keijzers (Meijer Holding) op de 1e plaats. Wilco Boogert (Ha Architecten) speelde eveneens een goede ronde en eindigde op plek 2. Marcel Verstappe (Witlox VCS ) eindigde, zoals vaker de laatste tijd, als 3e in de top 3.

 

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk etentje op het buitenterras waar nog lang gezellig werd geborreld. Alhoewel de naborrel niet voor iedereen was weggelegd deze avond. Zij snelden zich namelijk naar huis om niet te veel te hoeven missen van de Europese wedstrijd PSV – Monaco. En u raadt het al: ook die avond eindigde in een jubelstemming.

 

We zien u allen weer graag terug voor de 8e competitiewedstrijd op dinsdag 23 augustus.

 

Marco van Dijnsen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender