Geslaagde 7e BCB-wedstrijd

De spelvorm Aggregraat stableford zorgde voor gezellig samenspel van duo’s in de baan. De beide scores per speler werden aan het eind opgeteld en zorgden zo voor het eindresultaat. En ondanks de vakantieperiode mochten we maar liefst 64 deelnemers begroeten.

Dat de Businessclub leeft is wel duidelijk en na de ontvangst met een broodje , de baancatering en het afsluitende diner volgde de prijsuitreiking.

Leuke prijzen, mede gesponsord door o.a Keurslagerij van Strien, werden door Max en Marco als volgt tussen het voor– en het hoofdgerecht uitgereikt.  

  • De Longest op hole 8 was bij de dames voor Ine van Strien en bij de heren voor Richard van Dongen. 
  • Op de 2e lus waren op hole 14  Herma Mohlmann en Danny Elve de winnaars met de verste afslag.
  • Bij het precisiewerk (de Neary)  was het de oudste deelnemer van de dag Kees Kouwelaar die op hole 6 de bal het dichtste bij de vlag sloeg
  • Raymond Steffen die als gast uitgenodigd was door John van BCB lid Meijer Holding sloeg een prachtige bal als Neary op hole 18.

De einduitslag bij de bedrijven, waar dus de koppels samen speelden voor de punten bracht Schaffenburg Office Furniture op de 3e plaats. Terberg, waar Han en Herma samen speelden op plek 2 . Winnaar werd ICT & telecomspecialist QNP. Ronald Konings en Dimitri van Haasteren twijfelden bij het inleveren van hun kaart of ze hoge ogen gingen gooien, maar dat werd dus uiteindelijk wel de werkelijkheid. Proficiat aan deze sympathieke leden die inmiddels al weer 4 jaar lid zijn van de Bergvliet Businessclub.

Marco van Dijnsen

De tussenstand tot nu toe vind je hier

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender