Geslaagde 4e BCB wedstrijd

De 4e BCB wedstrijd van het jaar (individueel stableford)  werd onder goede weersomstandigheden gespeeld. De donkere wolken bij vlagen zorgden voor een klein spatje regen, maar niet noemenswaardig gelukkig.

Ook deze keer weer een mooi aantal met 80 deelnemers die welkom waren vooraf in het Koetshuis van Landgoed Bergvliet.  Neary’s waren en voor Dennis van Londen op 18 en Hans Veenstra op hole 6. De longest op hole 14 bij de heren was voor Bart van Heijningen . En bij de dames van Ilse van Iersel op 8 de gelukkige winnares. Bij de heren was dat Olaf Sperber op de 8e hole.

Bij de dames viel de firma Meijer Holding goed in het ere-metaal. Zowel de 1e als de 3e prijs waren voor het bedrijf van John Meijer. Alba Ghering pakte de 1e plaats, gevolgd door Lisette Veenstra (Goos evenementen)  en op 3 eindigde Pasquale Meijer. Bij de heren was het gast Dimitri van Gool die uitgenodigd was door Riemersma leasing die de meeste individuele punten bij elkaar sloeg. 2e werd Andrew Ghering (Meijer Holding)  en 3e was Mark Rebbens (WK Automotive) .

Vele nieuwe namen dus, en dat maakt de BCB van Landgoed Bergvliet ook zo leuk. Nieuwe mensen – een leuke sportieve strijd en veel dynamiek. Op 7 juni zien we allemaal weer graag terug voor de 5e BCB wedstrijd van het seizoen.

En u dingt nog steeds mee  voor die unieke hoofdprijs aan het einde van het seizoen :  een ballonvaart voor 2 personen. Beschikbaar gesteld door BC lid QNP uit Breda.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender