Finale BCB-competitie 2023

Met maar liefst 90 deelnemers was de Finaledag op 10 oktober uitstekend bezocht door de BCB leden. Onder ideale omstandigheden met temperaturen van rond de 20 graden werd deze laatste wedstrijd met veel enthousiasme gespeeld. De Vossenjacht waarbij de gehele flight de punten mocht optellen was de wedstrijdvorm en uiteraard werden ook de Neary en Longest op beide lussen weer gespeeld. Hoofd Greenkeeper Perry van Korven had met zijn team, speciaal Hole 1 –inclusief looppad- nog speciaal geprepareerd zodat ook dit een goed te spelen hole werd deze dag. Deze hole heeft namelijk nog enige weken nodig voordat hij weer geheel speelklaar is voor alle Golfers.

De laatste speeldag kon nog verandering in de eindrangschikking brengen, maar de voorsprong van Schipper Accountants was redelijk safe zo leek het. Mits Ronald Dekker en Ron Bos geen al te grote steken lieten vallen uiteraard.

Schipper Accountants werd op de huid gezeten door HH Beheer (Han en Herma Mohlmann) en Kemkens, maar capituleerde niet. Voor de 5e keer op rij werd zodoende Schipper Accountants uiteindelijk de winnaar. Ronald en Ron namen de Golftassen van Taylor Made, inclusief een cheque van Landgoed Bergvliet, de bloemen en de bekers in ontvangst. Ronald Dekker nam nog graag even het woord en had voor de aanwezigen een verrassing in petto. De man uit Zeeuws-Vlaanderen die 1.5 uur reistijd nodig heeft om op Bergvliet te komen, nodigde namelijk de Business leden uit om in 2024 op Golfbaan De Woeste kop in Axel te komen spelen. En daar werd enthousiast op gereageerd door de mensen. Nadere informatie hierover volgt tijdig en we kijken er nu al naar uit.

De tweede prijs was voor Han en Herma, die bijna alle wedstrijden hadden deelgenomen en zij kregen naast de bekers en bloemen ook een mooie rugzak van Taylor Made. Het brons ging naar Kemkens en ook zij ontvingen een mooi prijzenpakket incl. Golf Clinic cheque van Bergvliet. Tijdens de gezellige prijsuitreiking met muzikale omlijsting van Frenk4You werden ook de dag winnaars beloond. De flight van Els Korteweg, Tilly Spape, Ron Bos en Ronald Dekker kwam het dichtst qua gemiddelde met de punten bij de 18 punten die Noa Ruth en Marco een week eerder weg hadden gezet. De Fles wijn incl. pluche Vos werd goed ontvangen. Tevens werd dit kwartet uitgenodigd door NAC Breda, voor een V.I.P arrangement bij een thuiswedstrijd.

Bij de neary en Longest prijzen was het vooral NAC dat de klok sloeg. Op 6 was het namelijk Erik Matijsen (NAC Breda) en op 18 was het Pierre van Hooijdonk die de bal perfect neerlegde naast de vlag. De Longest op 14 was voor Jan Willem Westerhuis (gast van NAC Breda) en op hole 8 won Rutger Groenendijk (WK Automotive). Brigitte van Dongen (Geerts assurantiën) sloeg op 14 de verste afslag en op hole 8 was dat Els Korteweg (landgoed Bergvliet). Al deze winnaars ontvingen een chique paraplu van Taylor Made en de bekende wintermuts van Bergvliet. De neary mannen ontvingen tevens een cadeaudoos van KEK-premium Gifts. Mooie prijzen dus in een hele gezellige ambiance. Zo was veelal te horen op deze avond.

Na afloop ontvingen alle deelnemers een goody bag met leuke inhoud. Onze dank daarvoor aan Heineken-  Cook & Boon en Landgoed Bergvliet.

Op naar een nieuw Businessclub jaar in 2024 met nieuwe kansen en nieuwe prijzen. Wij kijken ernaar uit en hopen u weer vaak te mogen begroeten als deelnemer aan de BCB-wedstrijden.

 

Tot in 2024

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender