eerste compeititiewedstrijd 2023

Op dinsdag 28 maart was het dan eindelijk zo ver, de start van het BCB seizoen op de holes van landgoed Bergvliet. Na een uitstel vanwege slecht weer op 7 maart, konden de Business club leden eindelijk de golfspullen weer opzoeken. Ondanks de nog frisse omstandigheden mocht het evenement een mooie opkomst van 55 deelnemers verwelkomen. Een teken dat het Businessclub langzaam weer opstart en we hopen op 18 april weer vele nieuwe gezichten te mogen ontvangen.

Tijdens het individuele stableford Golftoernooi op de 2e lus van de holes, werden leuke automotive prijzen gesponsord door Audicentrum Breda uitgereikt aan de winnaars. Een dagje proefrijden in een nieuwe Audi Q3 of A5 was een prachtige prijs voor de winnaars.

De Longest op hole 14 werd bij de dames gewonnen door Gite Bright van Rijpaert Peeters Advocaten, terwijl Olaf Sperber van Pazz Bouw de Longest bij de heren won. Bij het precisiewerk (de Neary) was het Cees Akkermans van Kemkens die op hole 18 de bal het dichtste bij de vlag sloeg en daarmee de winnaar van vorig jaar Ronald Dekker van Schipper Accountants nipt versloeg.

De einduitslag bij de dames en heren was als volgt:

Bij de dames:

  1. Herma Mohlmann van Ter Berg
  2. Edith de Jong van Rietveld Bloemisten
  3. Mariette Corbeij van Bleu Legal Advocaten

Bij de heren:

  1. Alexander van Dongen van Deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners B.V.
  2. Pieter de Ridder van Cable Partners
  3. Cees Akkermans van Kemkens

Wij willen deze BCB leden van harte feliciteren met hun prestaties en de eerste punten voor het totaalklassement. Het was een geslaagde dag en we kijken uit naar de volgende editie op 18 april.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender