Een geslaagde 6e competitiewedstrijd!

Een geslaagde BCB-dag

Afgelopen dinsdag vond onze zesde competitiewedstrijd plaats, en tot onze opluchting waren de weergoden ons gunstig gezind, we hebben het dan ook aardig droog kunnen houden. Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor ontspanning en gezelligheid op het terras, waar we konden genieten van een welverdiend drankje. Deze keer sloten we de avond af met een uitstekend verzorgde barbecue, waarbij allerlei heerlijkheden uit de (koel)kast werden gehaald.

Max had de eer om de prijsuitreiking namens Marco te verzorgen. Hieronder volgt een overzicht van de winnaars die hun prijzen in ontvangst mochten nemen. Thea Kremers sloeg de langste afstand bij de dames op hole 8, terwijl Ronald Dekker er met de longest drive bij de heren vandoor ging op dezelfde hole. Martijn Smith behaalde de Neary op hole 4.

Voor deze wedstrijd was de spelvorm Best ball gekozen en ook hier is de uitslag van bekendgemaakt. Op de derde plaats eindigden Peter Volkers en Joost Mabelis van Midzuid met 26 slagen. Rutger Groenendijk en Wouter van Bommel van WK Automotive gingen er met de tweede prijs vandoor met 24 slagen. De dames Claire Burgler en Erica Ligtvoet van Kemkens ontvingen de eerste prijs met een uitstekende score van slechts 22 slagen.

Het is belangrijk op te merken dat Thea Kremers en Jurgen Sprangers namens Kremers Advocaten niet in deze ltop 3 voorkwamen. Na het herberekenen van de punten bleek dat ook zij 24 netto slagen hadden behaald. We willen hierbij onze oprechte excuses aanbieden voor deze omissie. Uiteraard is deze correctie wel meegenomen in de tussenstand van het toernooi.

25 juli staat de volgende BCB-competitiewedstrijd weer op het programma. Nog niet op vakantie? Schrijf je dan gelijk hier in!

Klik hier voor de live tussenstand

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender