De spanning stijgt

De een na laatste BCB-wedstrijd van het seizoen brengt de top 3 weer een dichter bij elkaar! Schipper accountants staat op de eerste plaats, maar wordt op de voet gevolgd door QNP. Met nog één wedstrijd te spelen reden tot sportieve spanning! 

Ook nu weer onder ideale weersomstandigheden met aan het einde een paar flauwe regendruppeltjes zorgen voor een heerlijke Golfdag met de spelvorm Strokeplay. Het was de 2e TaylorMade dag dit jaar, waarbij de prachtige prijzen via Paul Bright beschikbaar werden gesteld.
Zo waren de 1e prijzen prachtige Golftassen van TaylorMade. Maar ook Ingenhousz pakte uit en stelde 2x een lunch (voor 2 pers.)  en 2x een vergaderarrangement (voor 10 pers.) beschikbaar van Breepark Horeca. Daar waar Ingenhousz Horeca sinds een tijdje de uitbaters zijn geworden.

De Longest op hole 8 was bij de dames voor Julika Leijsen (Meijer Holding) en bij de heren voor Wes van den Boogaart (handicap 0 - Meijer Holding) . Op de 2e lus (waar geen dames speelden) was de longest voor Ronald Dekker van Schipper Accountants. De Neary op hole 6 was een prooi voor Mark Rebbens (WK Automotive) en op hole 18 voor ‘good old’ Peter Kouwelaar.

De einduitslag bij de dames was: 
Op de 3e plaats Mariette Corbeij (Blue Legal). De 2e plaats was voor Yvonne van Berkel (Ingenhousz) en de winnares van deze editie was Gite Bright (Rijppaert & Peeters advocaten).

Bij de heren legde Gertjan Zopfi (Kemkens) beslag op de 3e plaats. Ron Bos (Schipper Acc.) werd 2e en de kampioen van de dag was Jan Timmermans (Kemkens), die met zijn handicap van 14,6  een heel goede dag had.

Het heerlijke diner met goede wijn en goedgetapte biertjes, zorgden voor wederom een geslaagde BCB-avond.

We zien u – en uw gasten – graag terug op de finaledag op dinsdag 11 oktober! 
Deze avond zal muzikaal omlijst worden met een zanger, mooie prijzen en de uitreiking van de grootse overall hoofdprijs; beschikbaar gesteld door Business lid QNP > Een ballonvaart voor 2 personen voor de kampioenen.

Meld je snel aan voor de finaledag op dinsdag 11 oktober!

Bekijk hier de tussenstand tot nu toe. 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender