Businessclub enquête uitslag

De mening van onze leden is voor ons heel belangrijk.

Eind vorig jaar hebben wij een enquête gehouden en met trots kunnen wij melden dat we gemiddeld een 8 krijgen van onze BCB-leden. Met de terugkoppeling en de verbeterpunten die daaruit zijn voortgekomen en besproken zijn, gaan we ons ook in 2022 inzetten om de BCB nóg beter te maken.

In deze enquête zijn daarom 4 korte vragen gesteld, te weten:
1. Wat voor cijfer geeft u Landgoed Bergvliet in het algemeen?
2. Wat vindt u van de huidige speeldag/tijd?
3. Wat vindt u goed aan de BCB?
4. Wat kunnen we verbeteren aan de BCB?

Algemene beoordeling Bergvliet

Met trots kunnen we vertellen dat we van de BCB-leden die de moeite hebben genomen hun mening te geven, een gemiddelde beoordeling hebben gekregen van een 8! In onderstaande tabel leest u de waardes van alle beoordelingen die wij van de BCB-leden hebben gekregen. Met als laagste beoordeling enkel een 6 staan we er erg goed voor.
 


Speeldag/-tijd Business Club Bergvliet

Op de vraag ‘wat vindt u van de huidige speeldag/tijd van de BCB’ vinden nagenoeg alle BCB-leden de huidige dag en tijd prima. Door de gunstige tijd aan het einde van de middag komt het voor veel mensen goed uit met werk, en resulteert in het feit dat er telkens veel BCB-leden aanwezig zijn bij de wedstrijden. Wel wordt aangegeven als tip dat het naarmate het sneller donker wordt er ook eerder gestart kan worden. Zo voorkomen we dat flights in de schemering de laatste hole(s) moeten spelen.


Wat doen we goed bij de BCB?

De horeca gelegenheden worden positief benoemd, het all-inclusive concept wordt zeer gewaardeerd; eerst 9-holes spelen en daarna “in de watten” worden gelegd in het restaurant. Ook ervaart men de andere deelnemers als prettig; er heerst een heel gezellige, informele sfeer, en het onderlinge contact is erg goed.

Wat kan beter bij de BCB?

Natuurlijk is er ook ruimte voor verbetering!
Zo wordt in de enquête gevraagd om meer variatie in spelvormen tijdens de diverse wedstrijden, en meer wisseling in flight-indeling. Nu komt het regelmatig voor dat dezelfde leden met elkaar spelen terwijl variatie gewenst is om meer te kunnen netwerken. Een opmerking die ook naar voren komt is dat de wedstrijden verplicht qualifying gemaakt zouden moeten worden.
Buiten de BCB-wedstrijden om wordt éénmaal genoemd dat men graag eerder wil kunnen vooruit boeken dan andere leden. Tot slot is de wens uitgesproken om nieuwe BCB-leden meer ruimte of spreektijd te geven om zichzelf en hun onderneming te kunnen voorstellen. 

Deze verbeterpunten hebben we de afgelopen maanden onder de loep genomen en tevens besproken met een tweetal businessleden die de moeite hadden genomen om de enquête in te vullen. Helaas kunnen wij niet aan alle punten gehoor geven, maar natuurlijk zijn er ook verbetermogelijkheden waar we als volgt gehoor aan gaan geven:

BCB wedstrijden

  • We gaan opzoek naar een roulatiesysteem, zodat er meer wisseling van deelnemers in de flights is;
  • Het puntensysteem zal ietwat gaan veranderen om de competitie spannender te maken;
  • We zullen tijdens het diner telkens 1 bedrijf de mogelijkheid gaan geven om zijn/haar bedrijf te pitchen aan alle deelnemers. Zo kan een nieuw lid zich goed introduceren, of een bestaand lid extra aandacht krijgen voor zijn/haar bedrijf. We gaan bekijken of dit kan in de vorm van ‘adopteer een BCB-wedstrijd’, zodat jouw bedrijfsnaam aan deze wedstrijd wordt gehangen.
  • Businesswedstrijden blijven wel non-qualifying. Administratief is het helaas niet mogelijk om de wedstrijden qualifying te maken.
  • We zullen nieuw leven gaan inblazen in de Bergvliet Businessclub op LinkedIn.
     

Boeken van starttijden

  • Meer dan 8 dagen vooruit boeken kan, wanneer er met een betalende greenfee’er wordt gespeeld.
  • Verder blijft het boeken van starttijden gelijk aan hoe dit nu is. Echter wordt momenteel wel gekeken naar nieuwe BCB-pakketten en de wens om verder vooruit te boeken zullen we daarin meenemen (dit is echter geen garantie dat het ook mogelijk gaat worden).

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender