BRETIL cup

Businessleden Bergvliet ‘van slag’ in BRETIL Cup

De derde 'Clash' tussen de businessleden van Bergvliet en Golfpark Prise D'eau vond plaats op donderdag 16 mei op vreemde bodem en werd gewonnen door de gastheren. De uitspelers van Bergvliet speelden grotendeels onder hun niveau op de 18 holes van de club uit Tilburg. De businessleden van beide golfbanen speelden in gemixte flights en aan het einde van de wedstrijd werden alle scores opgeteld. Hoewel de dag begon met regen, mocht dit de pret niet drukken, aangezien het 95% van de speeltijd zonnig was en de neerslag tot een minimum werd beperkt. De cup bleef deze editie weer (voor de tweede keer in drie jaar) overtuigend bij de golfvrienden van Prise D'eau. Dit jaar waren de rollen omgedraaid ten opzichte van vorig jaar, toen Bergvliet ruim won. Nu waren er in de 11 flights maar liefst 8 overwinningen voor Prise D'eau. Onze BC-leden wonnen er slechts 3, waardoor het verschil duidelijk zichtbaar werd. Het thuisvoordeel zullen we maar zeggen!

Een gezellige prijsuitreiking met een overheerlijke barbecue en de nodige drankjes zorgde voor een mooi slot van deze dag. De Breda–Tilburg battle beviel iedereen wederom goed, en er werd meteen afgesproken om volgend jaar weer te spelen tussen beide businessclubs.

Monica Lammers van Prise D'eau en Marco van Bergvliet hadden weer voor leuke prijzen gezorgd. De twee beste duo's van beide clubs ontvingen een greenfee om bij de 'buren' een heerlijk rondje te golfen. Ine van Strien en Thea Kremers waren het beste duo van Bergvliet met 65 stablefordpunten. Er was ook een prijs voor Bergvliet businesslid Ilse van Iersel, die de longest drive bij de dames sloeg. De longest drives en neary bij de heren gingen naar leden van de thuisclub, die tevens met 69 punten het best presterende duo vormden. Onze welgemeende felicitaties gaan dit jaar dan ook uit naar onze sympathieke golfvrienden uit Tilburg.

Marco van Dijnsen

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender