BCB Wintergolf

De weersomstandigheden waren het kleine gezelschap van de BCB gunstig gezind deze dinsdag. Waar de voorspellingen veel regen beloofden, werd het een heerlijke Golfmiddag met een mooi zonnetje. Op de laatste hole vielen er voor de laatste flight een paar druppeltjes, maar dat mocht de pret niet drukken.

Individueel stableford werd er gespeeld en er eindigden 3 spelers op de gedeelde 1e plaats. Kijkend naar de laagste handicap speler was Han Mohlmann de beste van de dag en ontving hij het presentje behorende bij de winnaar. De neary op Hole 6 was voor Richard van Eekelen , die de bal akelig dicht bij de vlag sloeg met zijn eerste bal. Een gezamenlijke tafel waar een heerlijk gerecht werd geserveerd, tekende s ’avonds de verbondenheid van de BCB-leden.

Hopelijk mogen we op 20-12 bij, het als ‘Kerst-Golf’ aangekondigde, laatste evenement van 2022 ook op uw deelname rekenen. Het zou een mooie afsluiting kunnen zijn van het BCB jaar 2022 die met een spannende finale van de BCB competitie werd afgesloten in oktober.

Graag tot in december !

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender