BCB wedstrijd ook in zomer goed bezocht

Op 23 augustus mochten we op Landgoed Bergvliet ook weer het mooie aantal van 55 deelnemers begroeten. De Brabantse zomermaand bij uitstek vormde gelukkig geen beletsel voor weer een goed bezochte BCB wedstrijd. Het was nr. 8 in de reeks van 10, waarbij we in oktober de ‘Grande finale‘ spelen.

Ook nu weer onder ideale weersomstandigheden dat deze wedstrijd (individueel Stableford) werd gespeeld. Er werden dan ook hoge scores genoteerd van de deelnemende BC-leden door gelegenheidsduo Max en Marco, die vanwege Karla’s vakantie de honneurs waarnamen.

De Longest op hole 8 was bij de dames voor Pasquale Meijer en bij de heren voor Koen van Gils.

De Neary op hole 6 was een prooi voor Niels Timmermans die namens Terberg deelnam.

 

De einduitslag bij de dames: Op de 3e plaats Ine van Strien, op de 2e plaats Herma Mohlmann en de winnares van deze editie is Thea Kremers.

Bij de heren legde Joel Neves van BC lid Baustoff Metall B.V beslag op de  3e plaats. Han Mohlmann greep (net als de vorige BCB wedstrijd ) het zilver. Winnaar werd Niels Timmermans die dus ook al de neary prijs op mocht halen. Met een heerlijke culinair hoogstandje van zowel voor- als hoofdgerecht werd deze gezellige avond afgesloten. 

We zien iedereen graag tegemoet op dinsdag 13 september voor de 9e BCB wedstrijd die die dag in het teken van TaylorMade en de adviezen van Paul Bright zal staan.
Meld je hier aan!

Benieuwd naar de tussenstand? Bekijk hem hier

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender