8e editie van de BCB-wedstrijd

8e editie van de BCB-wedstrijd!

Het werd net op tijd droog afgelopen dinsdag op de 8e BCB-wedstrijd van het seizoen. Enkele buitjes vooraf voorspelden wat onheil, maar op het moment van de shotgun start was er niets meer aan de hand en konden de 60 deelnemers weer lekker de baan in. De spelvorm was best Ball in duo’s zodat een afzwaaier deze keer makkelijk gecorrigeerd kon worden door de partner. Voor sommigen een uitkomst zo was na afloop in de gezellige naborrel regelmatig te horen. Na de ontvangst met een heerlijk kopje soep en een worstenbroodje, de baancatering (met een heerlijke steak tartaar en desperado drankje) en het afsluitende diner volgde de prijsuitreiking.

Hier werd allereerst nieuwe collega bij Bergvliet ; Noah-Ruth Passchier verder voorgesteld. De ervaren Golfster beleefde haar vuurdoop op haar eerste werkdag bij de BCB, deed dat met verve en werd door iedereen hartelijk verwelkomd. Zij gaat samen met ondergetekende de Business Club verder uitrollen, commercieel ondersteunen, maar ook de andere Golfers op Bergvliet meer aandacht geven.

Gezamenlijk reikten zij de prijzen uit van de 8e competitiewedstrijd dit jaar. De allernieuwste Bergvliet Golf/reistas werd een prooi voor de neary winnaars. Dave Ligtvoet (Kemkens) op hole 1 en Ad van der Heijden (Pazzbouw) op hole 18, kunnen hun Golfkleren voortaan in een prachtige tas vervoeren dus. Van harte gefeliciteerd en veel plezier daarmee heren.

De Longest op hole 8 bleef deze keer in de familie want bij de heren was deze voor Koen van Gils en bij de dames Edith van Gils-De Jong (Rietveld Bloemisten). Op de 2e lus was Mariette Corbeij de winnares (Blue Legal) en Martijn Smits (Den Breejen) bij de heren. Bij laatstgenoemde werd een afstand van 246 meter gemeten. Chapeau en een vermelding waard uiteraard.

 

Bij de duo’s pakten de mannen van Schipper Accountants het Brons. Vaste deelnemers Ronald Dekker en Ron Bos waren al aardig ingespeeld, want voordat zij de BCB-wedstrijd aanvingen hadden ze al de andere lus en dus 9 holes gelopen. Cable partners, die we ook tot de vaste deelnemers mogen rekenen, legde in de personen van Rob Vis en Robin Fransen beslag op de 2e plaats.

 

Het winnende (gelegenheids)duo werd Margret Tielemans (Fotografie) en Patrick van Raamsdonk (Schipper Accountants).  Een geslaagde avond, met gezellige nazit waar we met de Businessclub weer op voort kunnen borduren.

We zien u allen weer graag terug voor de 9e competitie wedstrijd op 19-09-2023!

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender