3de businessclub competitie

3e BCB leden ervaren het gezegde  “April doet wat het wil “

De 3e wedstrijd van het seizoen op 16 april bracht de grilligheid van de maand april in beeld.

Wind, regen met een paar kleine hagelsteentjes en uiteindelijk de zon hoog aan de hemel. De start om 17.00 uur was tevens het begin van een regenbui die minimaal een half uur aanhield. Kort en heftig zullen we maar zeggen, waarbij de Golfparaplu uiterst nodig was. Dat was jammer want regen is moeilijk te pareren. Uiteindelijk waren het 52 dappere Golfers die de 1e lus bespeelden. Een compliment naar de  deelnemers die in de beginfase de omstandigheden trotseerden. De mooie prijzen werden deze editie geschonken door het bedrijf  Werktalent (vestiging Breda) en onze dank hiervoor gaat naar Michel de Vroed van het uitzend-en detacheringsbureau.

Vooraf maakte Marco de spelvorm bekend en was er deze keer gekozen voor de spelvorm Golf Joker Stableford, waarbij iedere speler 2 jokers mocht inzetten op 2 holes die uiteraard voor de wedstrijd al aangemeld dienden te worden. Op die 2 ‘Joker holes”mocht men namelijk de punten verdubbelen.  De scores waren dan ook hoog op enkele holes waar de deelnemer vooraf al bedacht had, om daar toe te slaan.

De prijzen werden deze editie als volgt verdeeld: De Longest op hole 7 was voor Ronald Dekker (Schipper Accountants) en bij de dames voor Ine van Strien  (Keurslager van Strien).

Op de nieuwe fraai geprepareerde hole 1 was de neary een behoorlijke uitdaging om de bal op de green te krijgen zo bleek achteraf. Dit had ongetwijfeld met de omstandigheden te maken.  Bij zowel de man als vrouw neary lukte het niemand helaas deze dinsdag. Tot de laatste flight zich meldde op 1 , na eerst een heerlijke hapje en alcoholvrije cocktail te hebben genuttigd. Daar was het ‘thuisspeler’ Marco van Bergvliet die de bal op 2 meter van de vlag schilderde. Zijn flightgenoten pestten hem direct dat hij ‘buiten mededinging’ mee Golfde, maar daar ging Marco niet in mee.

Zijn gewonnen fles wijn schonk hij overigens aan de sponsor van de longest op deze dag : Margret Tielemans Fotografie. Eind goed- als goed dus uiteindelijk.

 

De einduitslag bij de deelnemers was als volgt:

Dames

1e plaats  Ine van Strien ( keurslager van Strien)

2e plaats  Herma Mohlmann  (H.H. Beheer)

 3e plaats  Evelyn Janssen (Eefnement)

 

Heren

1e plaats  Han Mohlmann  (H.H. Beheer)

 2e plaats  Jeroen Uitermark ( ESJ Accountants & Belastingadviseurs)

 3e plaats  Jef havermans  (Pazz Bouw)

 

Proficiat aan deze BCB leden en we zien u graag terug op dinsdag 7  mei voor de 4e competitiewedstrijd.

 

Let op : Donderdag 16 mei – De BRETIL CUP  op Prise d’Eau Golfpark.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender