Businessclub

Een businessclub vol initiatieven en activiteiten

Business Club Bergvliet is een jonge en actieve club die regelmatig leuke en uitdagende evenementen organiseert. Zo hebben we steevast een eigen businesscompetitie waar alle leden van harte voor worden uitgenodigd om te strijden voor de eer én waar ook gretig gehoor aan wordt gegeven. Met als klapper de grote finale die altijd wordt afgesloten met een gezellig etentje en samenzijn.

Verder hebben we, inmiddels traditiegetrouw, het Midzomer Golfevent in de zomer en het Nachtgolf eind november of begin december op het programma staan. Bijzondere evenementen die altijd weer zorgen voor een nieuwe ervaring bij onze leden! Om maar niet te vergeten de jaarlijkse golfreis, waar we met een select gezelschap een heerlijk weekend samen in het buitenland vertoeven om te golfen, de kunst af te kijken en natuurlijk te ontspannen.

Daarnaast is onze businessclub ook buiten het golfen actief. Met bijvoorbeeld het organiseren van interessante themadagen, een avondje NAC en bedrijfsbezoeken, waarbij we een kijkje in elkaars keuken kunnen nemen.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender