saldo

Download de app

Inloggen

  • Vul uw lidcode in. Uw lidcode bestaat altijd uit de eerste (maximaal) 4 letters van uw achternaam met daarachter een 1- of 2-cijferig volgnummer. Bijv.: Mijnheer Janssen is JANS17 en mevrouw De Beer BEER6. (Uw lidcode is identiek aan uw inlognaam van MijnBergvliet).
  • Vul uw wachtwoord in. Het wachtwoord dat wij voor u hebben aangemaakt bestaat uit uw geboortedatum; geschreven in 6 posities als ddmmjj. Bijv.: 29 september 1949 wordt 290949. Ons advies is om dit tijdens dit te wijzigen in uw Mijn Bergvliet omgeving. 

Bent u uw persoonscode of wachtwoord vergeten, neem dan contact op met de receptie.

Opwaarderen

Opwaarderen is niet meer mogelijk via de zuil in het paviljoen, maar kan enkel nog via iDeal. Bij het opwaarderen van bedragen onder de €50,- wordt €0,35 extra in rekening gebracht.

Uitgaven

Het is met de app mogelijk om al uw uitgaven in te zien. Zo heeft u direct inzicht in uw bestedingen op Landgoed Bergvliet en is het bijvoorbeeld niet meer nodig om een bonnetje te vragen in het paviljoen: deze staat direct op uw telefoon.

Wildcards

Als uw wildcard niet werkt of u wilt het wachtwoord van uw wildcard veranderen, dan dient u contact op te nemen met onze receptie.

Baanstatus

22/07/2024 08:13
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender