Bergvliet introduceert: Bergvliet Buddies Groepsapp

Bergvliet introduceert: Bergvliet Buddies Whatsapp groep! Deze WhatsAppgroep is bedoeld voor alle golfers van Bergvliet die het leuk vinden om andere golfers te leren kennen of om eens met iemand anders de baan in te gaan! Het is laagdrempelig en iedereen is welkom! Wekelijks stuurt Noa-Ruth een bericht in de groep met een aangegeven starttijd op de wedstrijdbaan en/of op de Par3 baan. Je kan jezelf makkelijk opgeven door te reageren in de groep, of door een privébericht te sturen via WhatsApp.

Ook geven we jou de ruimte om anderen uit te nodigen wanneer je een starttijd hebt geboekt maar nog geen golfmaatje hebt of wanneer je het leuk vindt om zelf (spontaan) met iemand anders de baan in te gaan. En geen zorgen! Het is niet de bedoeling dat er uitbreide gesprekken gevoerd worden in de groep. We willen de groep alleen gebruiken voor het afspreken met golfers.

Klik hier voor de link naar WhatsApp groep Bergvliet Buddies: 

Bergvliet Buddies Groep

  • Stuur een berichtje in de groep als je een starttijd hebt geboekt of nog gaat boeken en anderen hierovoor wil uitnodigen.
  • Aanmelding kan alleen voor jezelf. Dus niet voor anderen.
  • Het is niet de bedoeling om deze groep te gebruiken voor uitgebreide gesprekken. Wil je iemand persoonlijk spreken? Stuur dan een privéberichtje.
  • Heb je een vraag, klacht of opmerking? Stuur Noa-Ruth dan een privébericht of mail naar Noa-Ruth
NQ.png

Aanspreekpunt

Noa-Ruth Passchier

Sinds september 2023 is Noa-Ruth Passchier, fanatiek golfster, werkzaam bij Landgoed Bergvliet. Zij is Relationship Manager – Golf en is het aanspreekpunt voor jou! Loop je tegen iets aan, heb je een vraag over een lidmaatschap of heb je een andere praktische vraag, opmerking of suggestie? Neem dan contact op met Noa-Ruth en zij gaat graag het gesprek!

‘Ik hoop dat golfers van Landgoed Bergvliet me weten te vinden wanneer ze een idee hebben of als ze ergens tegenaan lopen. Het stukje “customer service” hoop ik te bieden en denk graag mee! Mijn oproep aan de leden is dan ook: schroom niet om me te contacteren als er iets is.

Ook hoop ik dat we met zijn allen iets voor elkaar kunnen betekenen met de Bergvliet Buddies WhatsApp groep. Ik merk dat van zowel jong als oud behoefte is om eens met andere golfers de baan in te gaan. Mijn doel met de groep is om golf op Bergvliet extra toegankelijk te maken, en hoe leuk is het om een nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe gesprekken aan te gaan?!

Persoonlijk haal ik er veel energie uit en heb er al mooie contacten aan overgehouden. En wie weet ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen!

Echter kan ik dit niet alleen en daarom doe ik graag een oproep aan onze leden om actief deel te nemen aan de groep. Zo stimuleer je niet alleen jezelf om de baan in te gaan, maar draag je ook positief bij aan de golfsport. Het weer wordt langzaamaan beter en de baan ligt er al goed bij en hoe leuk is het om naar aanloop van de start van het golfseizoen al nieuwe kennissen op te doen.

nn.png

Baanstatus

22/07/2024 08:13
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender