Anouschka voragen-vrijenhoek

Golf-, Fitness en Mental Coach

Mijn naam is Anouschka Voragen-Vrijenhoek. Ik ben geboren in 1973 en samen met mijn man woon ik in Geertruidenberg.

Sport is mij met de paplepel ingegoten en nadat ik mijn top in het tennis had bereikt, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging hetgeen ik vond in golf. Ik heb jarenlang alle nationale wedstrijden gespeeld waaronder diverse NK's strokeplay en matchplay. Inmiddels, vele cursussen en opleidingen verder, kan ik wel zeggen dat coachen, naast het lesgeven, echt mijn passie is. De afgelopen jaren heb ik daarom coaching disciplines uitgebreid tot o.a. mental sport coach en fitness professional wat goed van pas komt bij het coachen van (jeugdige) wedstrijdgolfers en competitieteams.

Sport en coachen zijn mijn passie! Ik geniet ervan om het uiterste uit iemand te halen, ongeacht het niveau. Waarbij natuurlijk wel het plezier in de sport altijd voorop moet blijven staan.

Mijn werktijden

Maandag 10.30 uur  - 19.30 uur
Woensdag 08.30 uur   17.00 uur
Donderdag 08.30 uur  - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 uur - 16.30 uur
Zaterdag of zondag 08.00 uur  - 16.30 uur

Privéles van onze
golfprofessionals?

Reserveer direct uw les in hun agenda

Golfbaan Landgoed Bergvliet beschikt over een eigen golfschool met hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen hart voor de sport hebben maar er ook erg veel plezier in hebben om u de kneepjes van het golfen bij te brengen. 

Ook interessant

Baanstatus

02/12/2023 08:05
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender