GVB halen

Haal je GVB bij Landgoed Bergvliet

GVB Halen? Dat doet u natuurlijk op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Onze eigen golfprofessionals maken u de technieken van het golfen eigen. Aanwijzingen, video-analyses, een aantal baanlessen en een stukje theorie en etiquette; onze professionals zorgen voor de basis die nodig, zodat u zich kunt ontwikkelen tot een goede golfer! Uw GVB halen, dat doet u op Landgoed Bergvliet met plezier.


Snel uw GVB halen

In een halve dag uw totale GVB halen, dat is bij de golfschool van Landgoed Bergvliet niet mogelijk. Wij staan voor kwaliteit en zijn ervan overtuigd dat een goede basis het begin is van uw plezier in de golfsport. Daarom werken we aan de hand van het Golfpaspoort.

  • Stap 1: U krijgt 1 dag golfles van één van onze professionals. Na deze les ontvangt u Pas 1, waarmee u zelfstandig de par 3 oefenbaan op kunt om daar te golfen.
  • Stap 2: U krijgt een aantal lessen en speelt een aantal rondes op de par 3 oefenbaan. Aan het eind van stap 2 ontvangt u Pas 2, hiermee kunt u buiten de drukke tijden met een ervaren golfer, spelen op de 18 holes wedstrijdbaan.
  • Stap 3: U krijgt een aantal golflessen en speelt een aantal rondes op de 18 holes wedstrijdbaan. Aan het eind van stap 3 heeft u uw GVB / Golfpaspoort


GVB halen: Breda, Oosterhout, Tilburg, Moerdijk & Dordrecht

Uw GVB halen doet u waarschijnlijk in de buurt van uw woon- of werkplaats. Golfbaan Landgoed Bergvliet ligt in Brabant op korte afstand van de zuidelijke Randstad, in de regio Breda, Oosterhout, Moerdijk, Tilburg en Dordrecht. Woont of werkt u in deze regio, dan is Golfbaan Landgoed Bergvliet natuurlijk de plek om uw GVB te halen! 

Privéles van onze
golfprofessionals?

Reserveer direct uw les in hun agenda

Golfbaan Landgoed Bergvliet beschikt over een eigen golfschool met hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen hart voor de sport hebben maar er ook erg veel plezier in hebben om u de kneepjes van het golfen bij te brengen. 

Baanstatus

08/12/2023 12:35
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Baanstatus

08/12/2023 12:35
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender