Grootste fittingsdag van Europa! 2024

Demodagen 2024! Grootste fittingsdag van Europa + Taylormade Tour Truck

Ontdek de nieuwste golfuitrusting tijdens onze demodagen bij Landgoed Bergvliet! Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni van 09:00 tot 17:00 uur kun je bij ons terecht voor een onvergetelijke ervaring.

Heb je het nieuws gemist? Dit jaar zal de dubbeldekker Taylormade Tour Truck vanuit Texas onze kant opkomen. Deze imposante verschijning, geïnspireerd door de majestueuze vrachtwagens van het Formule 1-circuit, fungeert als thuisbasis voor het Taylormade-team en worden iconen als Tiger Woods, Dustin Johnson en Rory Mcllroy klaargestoomd voor het PGA Tour-seizoen.

Landgoed Bergvliet is de trotse officiële Taylormade Fitter van Nederland. Met onze uitgebreide kennis en ruime assortiment hebben we alles in huis om voor jou de perfecte golfset samen te stellen. Maar dat is niet alles; we bieden ook een scala aan andere topmerken, waaronder Titleist, Ping, Wilson en Cleveland.

Ben je geïnteresseerd in een gratis clubfitting of wil je direct een afspraak inplannen? Aarzel niet langer en meld je hieronder aan via het formulier. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van deskundig advies, zodat je optimaal kunt genieten van je golfsport.

Mis deze kans niet om je golfspel naar een hoger niveau te tillen. Wij kijken ernaar uit om je te zien op onze Demodagen TaylorMade 2024 bij Landgoed Bergvliet!

 

*Vrijdag 14 juni VIP avond (op uitnodiging / vraag de pro's).

Inschrijven demodagen 2024

Landgoed Bergvliet - TaylorMade Fitter

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender