Trouwen op Landgoed Bergvliet

Trouwlocatie Landgoed Bergvliet

Ga je trouwen in Breda of Oosterhout? Of ben je aan het zoeken naar dè locatie voor jouw trouwfeest? In het Koetshuis van Landgoed Bergvliet ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om het vieren van uw grote dag. 

 

 

 

Trouwfeest

Een spetterend avondfeest met al uw gasten? Het is mogelijk om uw onvergetelijke trouwfeest met al uw dag- en avondgasten te vieren in het Koetshuis van Landgoed Bergvliet.

Huwelijksceremonie

Bij 'huwelijksceremonie’ denkt u waarschijnlijk aan een plechtige, formele aangelegenheid. Landgoed Bergvliet is een officiële trouwlocatie, dus wie wil trouwen in Oosterhout of Breda kan in ons Koetshuis of trouwtuin terecht. In deze sfeervolle en warme ruimten, kunt u uw ceremonie op een persoonlijke wijze aankleden en invullen. Muziek, duiven, een leuke trouwambtenaar: zomaar een paar voorbeelden wat wij samen met u kunnen doen om de huwelijksceremonie ‘een eigen draai’ te geven.

Buiten trouwen

Buiten trouwen op een prachtige, zonnige dag? Dat voegt natuurlijk dat beetje extra toe aan jullie huwelijk. In Nederland is buiten trouwen natuurlijk niet vanzelfsprekend, vanwege het onvoorspelbare weer. Op Landgoed Bergvliet kunnen we altijd uitwijken naar een prachtige binnenlocatie.

Het diner

Een 3-, 4- of zelfs 5-gangen diner met uw daggasten, misschien toch een heerlijke walking diner met het gehele gezelschap? Dit alles is mogelijk op Landgoed Bergvliet. Onze koks zullen u en uw gasten verrassen met overheerlijke, verse gerechten tijdens uw huwelijksdiner!

Offerte aanvragen trouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar contact@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender