Trouwen op Landgoed Bergvliet

Trouwlocatie Landgoed Bergvliet

Ga je trouwen in Breda of Oosterhout? Of ben je aan het zoeken naar dè locatie voor jouw trouwfeest? In het Koetshuis van Landgoed Bergvliet ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om het vieren van uw grote dag. 

 

 

 

Trouwfeest

Een spetterend avondfeest vol plezier en gezelligheid? Bij Landgoed Bergvliet is het mogelijk om een onvergetelijk trouwfeest met alle dag- en avondgasten te vieren in het Koetshuis. 

Huwelijksceremonie

Bij 'huwelijksceremonie' denk je waarschijnlijk aan een plechtige, forme aangelegenheid. Landgoed Bergvliet is een officiële trouwlocatie, dus wie wil trouwen in Oosterhout kan in ons Koetshuis of trouwtuin terecht. In deze sfeervolle en warme ruimten, kun je de ceromonie op een persoonlijke wijze aankleden en invullen. Muziek, duiven, een leuke trouwambtenaar: zomaar een paar voorbeelden wat wij samen kunnen doen om de huwelijksceremonie 'een eigen draai' te geven.

Buiten trouwen

Buiten trouwen op een prachtige, zonnige dag? Dat voegt natuurlijk dat beetje extra toe aan jullie huwelijk. In Nederland is buiten trouwen natuurlijk niet vanzelfsprekend, vanwege het onvoorspelbare weer. Op Landgoed Bergvliet kunnen we altijd uitwijken naar een prachtige binnenlocatie.

Het diner

Een 3-,4- of zelfs 5-gangen diner met al je gasten, of misschien toch een heerlijke walking diner met het gehele gezelschap? Dit alls is mogelijk op Landgoed Bergvliet. Onze koks zullen jezelf en je gasten verassen met overheelijke, verse gerechten tijdens het huwelijksdiner!

Offerte aanvragen trouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender