Speciale gelegenheden

De locatie voor elk bijzonder moment in uw leven

Heeft u iets bijzonders te vieren en wilt u daarvoor een feestzaal afhuren? De zalen van Landgoed Bergvliet zijn een van de weinige, meest exclusieve feestlocaties in de regio Oosterhout en Breda. Voortreffelijk qua ligging, met een prachtig landelijk uitzicht en een sfeervolle ambiance: úw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden!

 

 

Culinaire ontdekkingen

Laat je verassen door de magie van onze culinaire mogelijkheden. Live cooking door onze kok bij onze Ofyr of een walking dinner die je meeneemt op een smaakvolle reis, waarbij elke hap een nieuwe ontdekking is. Of organiseer een foodmarkt die zorgt voor opwinding bij iedere gast in ons Paviljoen. 

Uw verjaardag
vieren

Bent u bijna jarig? Reden genoeg om dit keer alle zorgen uit te besteden en enkel te genieten van dit 'extra jaartje'. Uw verjaardag vieren op Landgoed Bergvliet, dé feestlocatie van Breda en Oosterhout, is zó geregeld!

Zilveren of Gouden
huwelijk

Iedere dag van jullie samenzijn is natuurlijk een feestje en voordat u het weet zijn jullie ineens 25 of zelfs 50 jaar verder. En dit moet natuurlijk gevierd worden. Landgoed Bergvliet is de feestlocatie waar u uw huwelijk, jaren later, nog een keer kunt herbeleven. Laat uw zilveren of gouden huwelijk niet zomaar voorbij gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijd boeken

Lesboeken

Wedstrijdkalender