Speciale gelegenheden

De locatie voor elk bijzonder moment in uw leven

Heeft u iets bijzonders te vieren en wilt u daarvoor een feestzaal afhuren? De zalen van Landgoed Bergvliet zijn een van de weinige, meest exclusieve feestlocaties in de regio Oosterhout en Breda. Voortreffelijk qua ligging, met een prachtig landelijk uitzicht en een sfeervolle ambiance: úw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden!

 

 

Heerlijkste buffetten
en diners

Wat voor gelegenheid u ook te vieren heeft, wij maken uw speciale dag compleet. Zo kunt u uw gasten ontvangen met de lekkerste taartjes of een glaasje Prosecco. Maar ook tijdens het feest zelf is er een scala aan mogelijkheden. Een buffet, barbecue, 3-gangendiner of een receptie met een champagnetoren? Alles kan! Wij staan open voor uw wensen en bespreken persoonlijk, in een of meerdere gesprekken, met u de invulling van uw dag. Uiteraard leiden wij u daarbij graag rond langs alle faciliteiten van Bergvliet. Daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte, die natuurlijk nog verder verfijnd zal worden.

Zilveren of Gouden
bruiloft

Iedere dag van jullie samenzijn is natuurlijk een feestje en voordat u het weet zijn jullie ineens 25 of zelfs 50 jaar verder. En dit moet natuurlijk gevierd worden. Landgoed Bergvliet is de feestlocatie waar u uw huwelijk, jaren later, nog een keer kunt herbeleven. Laat uw zilveren of gouden bruiloft niet zomaar voorbij gaan.

Uw verjaardag
vieren

Bent u bijna jarig? Reden genoeg om dit keer alle zorgen uit te besteden en enkel te genieten van dit 'extra jaartje'. Uw verjaardag vieren op Landgoed Bergvliet, dé feestlocatie van Breda en Oosterhout, is zó geregeld!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar contact@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender