De locatie voor elk bijzonder moment in uw leven

Gelegenheden

Een bijzondere gelegenheid

Heeft u iets bijzonders te vieren en wilt u daarvoor een feestzaal afhuren? De zalen van Landgoed Bergvliet zijn een van de weinige, meest exclusieve feestlocaties in de regio Oosterhout en Breda. Voortreffelijk qua ligging, met een prachtig landelijk uitzicht en een sfeervolle ambiance: úw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden!

 

Heerlijkste buffetten en diners

Wat voor gelegenheid u ook te vieren heeft, wij maken uw speciale dag compleet. Zo kunt u uw gasten ontvangen met de lekkerste taartjes of een glaasje Prosecco. Maar ook tijdens het feest zelf is er een scala aan mogelijkheden. Een buffet, barbecue, 3-gangendiner of een receptie met een champagnetoren? Alles kan! Wij staan open voor uw wensen en bespreken persoonlijk, in een of meerdere gesprekken, met u de invulling van uw dag. Uiteraard leiden wij u daarbij graag rond langs alle faciliteiten van Bergvliet. Daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte, die natuurlijk nog verder verfijnd zal worden.

 

Sfeerimpressie van een gelegenheid

Zilveren of Gouden bruiloft

Iedere dag van jullie samenzijn is natuurlijk een feestje en voordat u het weet zijn jullie ineens 25 of zelfs 50 jaar verder. En dit moet natuurlijk gevierd worden. Landgoed Bergvliet is de feestlocatie waar u uw huwelijk, jaren later, nog een keer kunt herbeleven. Laat uw zilveren of gouden bruiloft niet zomaar voorbij gaan.

 

Verjaardag

Bent u alweer bijna jarig? Reden genoeg om dit keer alle zorgen uit te besteden en enkel te genieten van dit 'extra jaartje'. Uw verjaardag vieren op Landgoed Bergvliet, dé feestlocatie van Breda en Oosterhout, is zó geregeld!

 

Condoleance

Wanneer stil wordt gestaan bij het afscheid van een geliefde, is ons Koetshuis een perfecte locatie voor een warme condoleance. Bij deze toch al beladen en emotionele gebeurtenis, is het belangrijk dat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een condoleance.

Het Koetshuis

Het Koetshuis

De unieke feest- en trouwlocatie

Het Paviljoen

Het Paviljoen

Prachtig uitzicht over het landgoed

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl